Aurora Borealis 3 Aralık 2010 Share 3 Aralık 2010 YouTube - Fade Away - Escaflowne: A Girl in Gaea AMV Tür..: Macera, Dram, Fantastik, Romantik, Aksiyon, Bilim-kurgu, Gerilim Kategori..: Film Bölüm Sayısı..: 1 (Türkçe altyazısı mevcuttur.) Yapım yılı..: 2000 Süre..:98 Dk. Yönetmen..: Kazuki Akane, Yoshiyuki Takei Senaryo..: Ryota Yamaguchi, Kazuki Sekine Görüntü Yönetmeni..: Kazunori Okeda Müzik..: Yoko Kanno, Hajime Mizoguchi, Inon Zur Konu..: Bir gün yaşadığınız acılardan bunalıp bir anlık mutsuzluk nöbeti ile bu dünyadan kaybolmak istiyorum deseniz ve dileğiniz gerçek olsa ne olurdu? Uyuduğunda sürekli esrarengiz ve garip rüyalar gören Hitomi, daha fazla acı çekmek istemediğinden “uyumak ve bu dünyadan kaybolmak istiyorum” der… Ama bunun gerçekten gerçekleşebileceğinin farkında olmadan. Gözlerini açtığında bambaşka bir yerdedir. Gaea adı verilen bu gezegenin insanları onun Escaflowne’ yi uyandıracak olan tanrıça olduğunu sanırlar. (Hitomi = Tanrıça ?) Van ise hitomi gibi hayatının anlamsız olduğunu düşünen ve sadece klanı olan Beyaz ejder klanını yok eden siyah ejder kalanını yok etmek için yaşayan biridir. …Ve tanrıça artık gelmiştir. Ama Gaea halkının bilmediği, beyaz ejderha efsanesini, Escaflowne’ yi ve neler olup bittiğini anlamayan hitomi’ nin onlara yıkımı mı, barış mı getireceğidir. Hitomi ise henüz Van ve abisi Lord Folken arasında çok önemli bir rol oynayacağının farkında değildir. Notlar..: Serinin uyarlamasıdır. İsimler, yerler ve temel kurgu aynı olsa da işleniş, anlatış ve ilerleyiş farklıdır. Serinin bölümlerinde uyarlama gibi değildir. Hikâyemiz farklıdır. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 3 Aralık 2010 Share 3 Aralık 2010 Bunun fliminin blurayi elimde var ama daha izlemedim genede baya güzel bişiye benziyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 3 Aralık 2010 Share 3 Aralık 2010 Serisini izlemiştim ama bu filmi bi türlü izleyemedim doğrusu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 3 Aralık 2010 Yazar Share 3 Aralık 2010 görsel olarak serisinden çok çok iyi bana göre.. kurgusuda güzeldi. Zaman kaybı olarak görülebilecek bir yapım değil. bazı kişilerin karakteristik özellikleri seridekinden farklı. Spoiler vermeyeyim ama "güçlü görünen depresif bir şekilde" gibi çıkabilir karşınıza diyeyim... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap