GeNeRaL52 3 Aralık 2010 Share 3 Aralık 2010 Bu şarkıyı aranızda bilenleriniz vardır belki. Ama bilmeyenler için paylaşim dedim. Şarkıda bazı türkçe sözler geçiyo. İlk dinleyişte belli etmiyo sözler kendini ama bi kaç defa dinlerseniz fark edeceksinizdir. TÜRKÇE SÖZLER: Şarkının başı ilk cümlesi: Henüz görülmemiş yerlerin özlemiyle, durmadan yola devam 3.06'dan 3.46'ya kadar: Bir düş gibi açan çiçekten süzülür, rayihalar hüzmesi Büyüleyici rakkaselerin esiri olur gözler ve gönüller Kimi vakit öylece durakalıp kaybolduğumuz olsa da Devam eder yolculuğumuz... Umut dolu bir yürekle gözümüz ufukta, koyuluruz yola Şarkının sonlarına doğru: Giderek uzaklaşan o güzelim manzara, visal, ayrılık Tıpkı bir rüzgar gibi Bu sözleri nerden uyduruyosun fln diye soran olursa: http://oldarm.isisview.org/shikata-akiko-harmonia-album-lyrics-translation-complete-t1121.html Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 4 Aralık 2010 Share 4 Aralık 2010 Akiko Shikata kesinlikle zor bulunabilecek sanatçılardan. "Harukanaru Tabiji" şarkısını albümde defalarca dinlediğim halde o sözleri çıkaramamıştım, en baştaki "Yerlerin özlemiyle" kısmını yakalamış ama "ben öyle algılamışımdır, başka bi şey diyodur" diye geçirmiştim. Onun şarkılarında zaten sözleri anlayarak dinlemek epey zor; çünkü her şarkısında farklı dillerden kısımlar katar. Tamam, dili dönmüyor belki, bu şarkıda olduğu gibi tam söyliyemiyor olabilir ama katması bile müthiş bence Akiko dinleyiniz, dinletiniz :F Şu şarkılarını çok severim mesela: Hana Kisou, Umineko No Naku Koro Ni, Katayoku No Tori, Navigatoria, VII, One Sided Love, Uruwashi no Bansan.. uzuyor da uzuyor yalnız D: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
smygon 4 Aralık 2010 Share 4 Aralık 2010 türkçe sözleri olmasının hoşlıuğu dışında şarkının kendisi de güzel miş paylaşım için teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Beyazm 4 Aralık 2010 Share 4 Aralık 2010 Hoş müzik, hoş sözler, paylaşım için sağol. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
A.U 4 Aralık 2010 Share 4 Aralık 2010 Şimdiye dek dinlediklerim arasında en beğendiğim ost'nin sahibidir Akiko Shikata.Yeri gelmişken ben de ufak bir paylaşımda bulunayım: Bu şarkıyı daha önce dinlemiştim ancak Türkçe sözler hiç dikkatimi çekmemişti;ilginç,teşekkürler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 5 Aralık 2010 Share 5 Aralık 2010 Ben de paylaşmadan edemiycem şimdi: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
mira flower 14 Eylül 2012 Share 14 Eylül 2012 Dinleyince şok oldum ama çok hoş birşey Japonca bir şarkıdan Türkçe sözler duymak. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 14 Eylül 2012 Share 14 Eylül 2012 www.dailymotion.com/video/xnbngr_pv-jormungand_shortfilms Jormungand eledim eledim türküsü. Trailer da. Düzgün ekleyemedim bir türlü, kusura bakmayın. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
mira flower 18 Eylül 2012 Share 18 Eylül 2012 Şok oldum traileri görünce bayağı bayağı türkü çalıyor çok acayip ama hoş bir durum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Bakayalo 19 Ekim 2012 Share 19 Ekim 2012 Shikata-sama'nın "Harukanaru Tabiji" şarkısıyla ilgili bir not: Şarkıda Japonca ve Türkçenin yanı sıra Uygurca sözler de var (albüm kitapçığını gördüyseniz, Arap alfabesiyle yazılı olan sözler). Uygurca yakındır aslında Türkçeye ama buradaki sözleri ben pek anlayamadım; Uygur bi arkadaşımdan rica ettim ne diyor bi açıklayıver diye ama o da umursamadı... Bi ara vakit ayırıp çözecem caps: Bu arada, zatıalilerinin Raka, Harmonia ve Laylania albümleri bendenizde fiziksel olarak bulunmaktadır. Bi ara albüm kitapçıklarını tarayıp, CD'leri de FLAC olarak kaydedip uygun bir ortama yükliycem. Arzu edeniniz varsa söylesin, bu planımı öne alayım ;) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap