smygon 5 Aralık 2010 Share 5 Aralık 2010 ya arkadaşlar türkiye de yayınlana ilk anime nin candy candy mi değil diye bir iddia ya girdik te acaba cany candy mi ilk yayınlanan teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
swordsman 5 Aralık 2010 Share 5 Aralık 2010 Net bir cevap veremiyeceğim ama %99 değildir bence dostum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
smygon 5 Aralık 2010 Yazar Share 5 Aralık 2010 bnde değil dedim ama bnim ilk hatırladığım bunlar : voltran heidi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 5 Aralık 2010 Share 5 Aralık 2010 Türkiye'de ilk yayınlanan anime Alps no Shoujo Heidi idi sanırım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 5 Aralık 2010 Share 5 Aralık 2010 Valla Vikingler bile olabilir, çizgi film sandığımız nice nice animeler var xD Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
hione 5 Aralık 2010 Share 5 Aralık 2010 benim ilk hatırladığım voltrandı , ama biraz daha yaşlılara sormak lazım bu soruyu şöle 30+ bi abimiz yada ablamız (görende 18 yaşında sanıcak ) bu soruya daha iyi cevap verebilir gibime gelior ... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 5 Aralık 2010 Share 5 Aralık 2010 Annelerimize sormamız lazım sanırım Benim annem Candy' i izlemiş gençkızken ama ondan önce yayınlanmış bir anime vardır belki de. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Anifly 6 Aralık 2010 Share 6 Aralık 2010 Voltran bencede. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kisiliksiz 6 Aralık 2010 Share 6 Aralık 2010 Anneme sordum, onun cevaba göre: Candy Candy ile Alps no Shoujo Heidi ikilisinden biri olması gerek. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
smygon 6 Aralık 2010 Yazar Share 6 Aralık 2010 ya bn sanki bu mtv de yayınlanan programda candy candy demişlerdi diye aklımda kalmış ama pek olasılık vermiyorum sanki voltran daha eskiymiş gibi geldi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Anifly 8 Aralık 2010 Share 8 Aralık 2010 Candy den önce MKR vardı, show tv de yayınlanıyordu saati bile aklımda sabah 08:00 olmalı :3 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 8 Aralık 2010 Share 8 Aralık 2010 @smygion Voltron'u renkli TV aldığımız dönemde pazar sabahları izlerdim. Siyah beyaz TV'miz olduğu dönem vardı ki tam hatırlayamıyorum o dönemi. Bizim merak ettiğimiz dönem de o kısım. @Anifly Candy Candy de zaten çok kanallı dönemde o da sadece bir kez yayınlanmış bir seri değil. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Anifly 8 Aralık 2010 Share 8 Aralık 2010 @Akuma_Blade: En iyisi kanalları arayıp sormak Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 8 Aralık 2010 Share 8 Aralık 2010 @ Anifly, sadece TRT' yi aramak yeter 1990 yılına kadar sadece TRT vardı. Özel televizyonlar açılmadan önce bir sürü anime yayınlandı tvde. Candy düşündüğünden çok daha önce yayınlanmış tvde. Voltron' ı da siyah-beyaz tv' de izlediğimi hatırlıyorum, bizim eve biraz geç geldi renklisi Candy önde gidiyor gibi... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Anifly 8 Aralık 2010 Share 8 Aralık 2010 o zaman bir gönüllü bulalım TRT i arayacak Ben ararım ama adamın teki bana senin işin gücün yok mu gibi bir şey derse şak suratına kapatırım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lantis 8 Aralık 2010 Share 8 Aralık 2010 tek kanallı tv zamanında (yaşlı olduğum ortaya çıkacakacak ama: uzay savaş gemisi yamato ve voltranı hatırlıyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap