kordiseps 8 Aralık 2010 8 Aralık 2010 Arkadaşlar çeviriye başlicam. Fakat elimdeki .rmvb uzantılı videoyu açamıyorum. Km player ve klite codec yüklemiş olmama rağmen. Bi yardım eli.
Kisiliksiz 8 Aralık 2010 8 Aralık 2010 Ben rmvb codec yüklüyorum: http://www.free-codecs.com/download/real_alternative.htm Ama zor durumda kalmadıkça .rmvb uzantılı videolardan uzak dur derim.
kordiseps 8 Aralık 2010 Yazar 8 Aralık 2010 İndiriyorum bakalım. Neden ki? Bi Kötülüğü mü var .rmvb uzantılı videoların?
Kisiliksiz 8 Aralık 2010 8 Aralık 2010 İndiriyorum bakalım. Neden ki? Bi Kötülüğü mü var .rmvb uzantılı videoların? Yoğ. İlk çıktığında popülerdi küçük dosyalar olduğu için. Ama bu sebepten ötürü geniş ekranda izlenecek gibi değiller. Anla işte, 75 mb'tan ne kadar görüntü kalitesi gelirse o kadarı. Fazlası değil.
kordiseps 8 Aralık 2010 Yazar 8 Aralık 2010 He tamam o zaman. Ben acaba virüsümsü bi problemi olduğu için falan mı öyle söyledin diye merak ettim de. Şu an için görüntüsü pek önemli diil. Sağolasın.
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap