Jump to content
  • Kayıt Ol

The Tourist


bedifeci

Önerilen İletiler

The-Tourist.jpg

Florian Henckel Von Donnersmarck'ın yönettiği ve Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany ile Timothy Dalton'un oynadığı ''Turist/The Tourist'', Johnny Deep hayranlarını sinema salonlarına çekecek.

Kırık kalbinin acısından kurtulmak için İtalya'ya giden Amerikalı turist Frank'in etrafında şekillenen filmin konusu şöyle:

''Frank'in yoluna olağanüstü bir kadın olan Elise'nin çıkmasıyla işler değişir. Ancak Elise'nin Frank ile karşılaşması aslında tesadüf değildir. Frank, Venedik'in nefes kesen manzaraları eşliğinde, bir ilişkinin ardından koşarken, etrafında tehlikeli entrikaların döndüğünü fark eder.''

Revolves around Frank, an American tourist visiting Italy to mend a broken heart. Elise is an extraordinary woman who deliberately crosses his path.

YouTube - The Tourist - Official Trailer (2010)

Merakla bekledigim filmlerden bir tanesi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 5
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • spartiate

    2

  • Aurora Borealis

    2

  • bedifeci

    1

  • eczmeltem

    1

Johnny Depp' in içinde olduğu bir şeyi izlememem pek mümkün değil. Ancak film onun oyunculuğunun çok altındaydı. Romantik, az komedi diyebileceğim ve beklediğimin çok altındaydı. Angelina Jolie' nin de oyunculuğunu severim. Ancak film çok basit geldidiğindenmi belkide genelde oynadıkalrı film türlerinde ki karakterlerinde mi her iki oyuncu da bu filme oturmamıştı. Sinemada izlenip "vay be! ne müthiş bir yapım " diyilebilecek türden değildi. korku ve gerilim namına hiç bir öğe içermiyor. Film ne ara başladı da bitti anlamadım. izledim geçti gitti..

10/7 (oda Deep için)

Not: yan yana oyuncu olarak görmek istediğim bir ikiliydi ama umarım bu ikili bir daha yan yana gelmez.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çok doğru bir nokta yakalamışsın worless. Fragman insanı fena aldatıyor. Aksiyondan ziyade romantik komedi olarak izlemek lazım bu filmi. Angelina'nın yerine daha masumane bir güzelliği görmeyi tercih ederdim. Filmin önceki versiyonunda Sophie Marceu oynamış zaten. Ama ben Johnny Depp'i izleneye gittim zaten.

Son bir not müzikleri güzeldi filmin, özellikle finalde çalanı çok sevdim. Bulunur bulunmaz bilgisayarımda yerini alacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

ben sevmiştim bu filmi... her ne kadar johnny deep'in büyük oyunculuğuna hafif gelen bir film olsa da insan canı sıkılmadan izliyor filmi... bence bluray'ini veya dvdsini edinebilirseniz izleyin derim...

bu arada angelina jolie denen şahıs yaşlanmıyor mu yahu, bunca sene insan nasıl böyle güzel kalır :parla:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

:D gelişen tıbbın mücizesi angelina

bu yorumun üzerine yorum yapamıyorum XD

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?