fudy 15 Aralık 2010 Share 15 Aralık 2010 [bimgx=550] http://img543.imageshack.us/img543/4724/keyartnurariseoftheyoka.jpg[/bimgx] Shueisha 'nın Weekly Shonen Jump dergisinin yeni sayısında TV serisinin yeni sezonu olacak Nura: Rise of the Yokai Clan yapımına yeşil ışık yandığı duyuruldu. Ne zaman gösterime gireceği konusunda henüz bir bilgi bulunmamakta. Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
PaarthurnaX 15 Aralık 2010 Share 15 Aralık 2010 OOOOO İşte bu haber beklediğim bir haberdi. Çevirisini yapmayı düşünüyor musunuz??? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fudy 15 Aralık 2010 Yazar Share 15 Aralık 2010 Arkadaş daha bir bismillah! Ne zaman çıkacak, ne olacak falan daha belli olmadan kalkmış çeviri soruyorsunuz. El insaf yahu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
PaarthurnaX 15 Aralık 2010 Share 15 Aralık 2010 Arkadaş daha bir bismillah! Ne zaman çıkacak, ne olacak falan daha belli olmadan kalkmış çeviri soruyorsunuz. El insaf yahu. Kusura bakma ilk sezonu sevince ikinci sezonu çok merak ettim birden soru verdim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fudy 15 Aralık 2010 Yazar Share 15 Aralık 2010 Valla ben de sevdim seriyi de çeviri için şu anda bir şey söylemek erken. Hele o zaman bir gelsin bakarız bir hal çaresine. Merak etmeyin açıkta kalmaz bu seri. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 15 Aralık 2010 Share 15 Aralık 2010 Seri bahar dönemine yetişmediğine göre en erken yaza gelir o zamana kadarda Sylar geri gelir herhalde.Beklediğim bir haberdi ve artık çocuk serisi formatından çıkıyor seri sonuçta.Dahada büyük keyifle izletir kendini. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sakura hime 15 Aralık 2010 Share 15 Aralık 2010 bu aralar yapımcılar hep güzel haberler alıyoruz birde şu d.gray man devam serisini duysak süper olacak haber verdiğin için teşekkürler fudy Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap