fudy 15 Aralık 2010 Share 15 Aralık 2010 Shueisha 'nın Weekly Shonen Jump dergisinin yeni sayısında Bakuman TV serisinin yeni sezonunun 2011 Sonbahar'ında başlayacağı duyuruldu. Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aequitas 15 Aralık 2010 Share 15 Aralık 2010 İyi iyi. Çok güzel bir tarih. Zaten ilkbahar dönemi gibi biter 1.sezon. Hem de manga ile animenin arası tekrar iyice açılır ve biz bu sezon gibi süper bir sezon daha izleriz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 15 Aralık 2010 Share 15 Aralık 2010 Bakuman yarıda kalmayacak desene. Çok sevindim bu habere. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sakura hime 15 Aralık 2010 Share 15 Aralık 2010 bu habere çok sevindim ilk sezonu bitmeden ikinciyi merak etmeye başladım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
rocker_tr 15 Aralık 2010 Share 15 Aralık 2010 Çok güzel bir haber... ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sera myu 16 Aralık 2010 Share 16 Aralık 2010 oha süper haber Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap