fudy 15 Aralık 2010 Share 15 Aralık 2010 Dünyaca ünlü Japon firması Stüdyo Ghibli'den yapılan açıklamayla Chizuru Takahashi ve Tetsurō Sayama'nın çizerliğini yaptığı Kokuriko-Zaka Kara mangasını sinemaya uyarlayacağını duyurdu. Yeni filmin yönetmenliğini Goro Miyazaki üstlenecek ve gelecek yaz gösterime girecek. Hayao Miyazaki, Keiko Niwa ile birlikte filmin senaryosunu yeniden yazacaklar. Shoujo türündeki manga aslen 1980 yılında Nakayoshi dergisi tarafından yayımlanmıştı. Hayao Miyazaki seriyi çok beğendiği için Stüdyo Ghibli geçtiğimiz Temmuz ayında mangayı tekrar satışa sunmuştu. Komatsuzaki Umi, liseye giden ve sürekli evinden uzakta yaşayan annesinin aksine kız ve erkek kardeşiyle birlikte deniz kenarındaki batılı tarzındaki evlerinde yaşayan ve evi çekip çeviren bir kız çocuğudur. Manga onun mutlu yaşantısı ve okul hayatı çevresinde geçmekte. Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 15 Aralık 2010 Share 15 Aralık 2010 Yine bir Miyazaki yapımı olacağına göre zevkle izlemek düşer bizede. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
midori 4 Temmuz 2011 Share 4 Temmuz 2011 Yeni ve güzel bir haber daha, Stüdyo Ghibli'nin yapımını, Hayao Miyazaki'nin oğlu Gorō Miyazaki'nin de yönetmenliğini üstlendiği "Kokuriko Zaka Kara" (From Poppies Bloom Hill)'in 16 Temmuzda anime severlerle buluşması planlanıyor. Bu film Gorō Miyazaki'nin de 2. filmi olmasıyla büyük önem taşıyor. Tanıtım müziğini seslendiren sanatçının Aoi Teshima -Tales from Earthsea'nin de tanıtım parçasını seslendiren sanatçı- olması da dikkatlerimizden kaçmadı tabii ki bilgileri; ANN MAL 'den, Filmin Pv'sini buradan bulabilirsiniz; YouTube Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 4 Temmuz 2011 Share 4 Temmuz 2011 Güzel bir hikaye, güzel bir film beklentisindeyim. Umarım beklentilerimi karşılar. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 4 Temmuz 2011 Share 4 Temmuz 2011 Ghibliden beklenildiği gibi animenin grafikleri süper ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fishéyé 13 Temmuz 2011 Share 13 Temmuz 2011 Güzel bir film olacağı kesin de fragman tuhaf bitmiyo mu?Merak ettim ne oluyo orda Animasyon harika yine... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fishéyé 26 Temmuz 2012 Share 26 Temmuz 2012 Geçen sene gösterimden iki gün önce yorum yapmışım gösterime gireli bir yıl geçmiş şu an baktım da vay be izlemedim bile, hemen izlemeliyim bugün Aşırıcıları izleyeceğim daha Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap