fudy 16 Aralık 2010 Share 16 Aralık 2010 Champion RED dergisinin Şubat sayısında Seikon no Qwaser TV serisinin 2. sezonunun geleceği duyuruldu. İlk sezonun yönetmeni Hiraku Kaneko ve senaryo yazarı Makoto Uezu yeni sezonda da görevlerinin başında olacaklar. Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SPAWN-TheUndead 16 Aralık 2010 Share 16 Aralık 2010 God damned:neqoluyor: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 16 Aralık 2010 Share 16 Aralık 2010 Bunu yazmazsam çatlarım, buuuuuuu kadar anime (ve biz) 2. sezon için beklerken... :004-32: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 16 Aralık 2010 Share 16 Aralık 2010 işte benbde bu haberin gelmesini umut ediodum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 16 Aralık 2010 Share 16 Aralık 2010 Bu habere sevinecek birini düşünmüyordum ama biri çıkmış. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SPAWN-TheUndead 16 Aralık 2010 Share 16 Aralık 2010 Animeyi çeviren bile Lanet çekiyor sen seviniyorsun darkness167 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 16 Aralık 2010 Share 16 Aralık 2010 Diyecek söz bulamıyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
meyday 16 Aralık 2010 Share 16 Aralık 2010 Beğenmiş ki habere sevinmiş, bunun için biri suçlanabilir mi ki : ) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SPAWN-TheUndead 16 Aralık 2010 Share 16 Aralık 2010 Ne diyelim süt kardeşliği devam ediyor... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 17 Aralık 2010 Share 17 Aralık 2010 süt tesilerine devam :018-32: alayvari bir yapım olan seri penk derlerya daha fazlası beklerdim detirtiyor neyse sütaşa devam Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
minako-chan 26 Aralık 2010 Share 26 Aralık 2010 işte benbde bu haberin gelmesini umut ediodum şahsen bende çok sevindim bu habere ^^ nesini sevdin bu animenin derseniz ben ecchiden nefret ederim ama bu animenin savaş sahneleri hoşuma gitti süt kardeşliği bölümlerini atlamıştım zaten. ama bence savaş sahneleri olan bölümleri olduğu için çok hoş bi animeydi ^^ fazla yapmacık değildi hiç değilse ^^ elbette herkesin seveceği anime farklıdır. (hoş animede biraz midem bulanmadı değil ama... ) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap