Jump to content
  • Kayıt Ol

Dark Movix FUN Full HD MKV/DTS HDMI


bedifeci

Önerilen İletiler

dvmvfun_icresim1.jpg

Mükemmel Ses ve GERÇEK Full HD 1080p ile Maksimum Sinema Keyfi Şimdi Evinizde

Kullanıcıların istekleri göz önünde bulundurularak geliştirilen Dark'tan yeni medya oynatıcı serisi: MOVIX. Yenilenen menüsü ile artık yüksek kaliteli film izlemeniz çok daha kolay olacak! Bütçenizi zorlamadan 1080p görüntü, DOLBY, DTS, AC3 çok kanallı ses desteği ve geliştirilmiş altyazı görüntüleme sistemi ile maksimum sinema keyfini Movix Fun ile yaşayacaksınız!

dvmvfun_icresim2.jpg

Kolay Kurulum ve Kullanım ile Herkes 1080p Keyfine Varacak

Movix Fun, TV ve diğer cihazlara bağlantı için yazılım gerektirmez. Beraberinde gelen HDMI kablo veya Analog kablo ile TV'nize bağlayıp, koltuğunuza kurulun. Kolay ve anlaşılabilir menüsü ile 7'den 70'e herkes şaşırtıcı derecede gerçek görüntü ve ses deneyiminin keyfine varacak!

dvmvfun_icresim4.jpg

Tüm Depolama Seçeneklerinden Medyalarınızı Oynatın

Dark Movix FUN'ın 2xUSB yuvasına USB flash bellek, taşınabilir disk bağlayabilirsiniz. Dilerseniz ayrıca alacağınız USB HUB ile USB port sayısını arttırmanız da mümkün. SD/MMC/MS dahili kart okuyucusu sayesinde cep telefonu, dijital fotoğraf makinası veya video kamera ile kaydettiğiniz dosyaları da TV'nizde izleyebilirsiniz.

dvmvfun_icresim3.jpg

Geliştirilmiş Türkçe Altyazı Görüntüleme Sistemi

Filmlerinizi yaygın tüm formatlardaki Türkçe altyazılar eşliğinde izleyebilirsiniz. Üstelik gelişmiş altyazı menüsü sayesinde altyazıların boyutunu, rengini, konumunu kolayca ayarlayabileceksiniz. Movix FUN MKV filmleriniz içerisine gömülü olarak gelen altyazılar ile beraber harici altyazı dosyalarınızı da otomatik olarak tanıyarak istediğinizi seçmenize izin verir.

Dark Medya Oynatıcı Menüleri on Vimeo

dvmvfun_icresim5.jpg

Sınırsız Bağlantı Seçeneği!

Bütçenize uygun 1080p medya oynatıcı Dark Movix FUN tüm görüntüleme ve ses sistemleri ile bağlantı yapmanız için sınırsız seçeneğe sahiptir. HDMI, YPbPr ile LCD ve Plazmalara yada analog bağlantı ile tüplü TV veya projeksiyon sistemlerine dertsiz bağlantı imkanı sunar. Her an 1080p keyfi için Dark Movix FUN idealdir.

dvmvfun_icresim6.jpg

Maksimum Film Keyfini Benzersiz Ses Deneyimi ile Yaşayın

Film, dizi, konser ne izlemek isterseniz mükemmel bir deneyim için ses ile desteklenmelidir. Movix FUN mp3,ogg gibi ses formatlarının yanı sıra , AC3, Dolby Digital ve DTS gibi çok kanallı ses formatlarını da kayıpsız olarak oynatır. HDMI / Koaksiyel veya Analog bağlantı ile her türlü ses sistemine sorunsuz bağlanır. HDMI üzerinden sesi stereo downmix yapıp TV'nize tek kablo ile bağlayarak çok kanallı filmleri doğrudan TV'nizde oynatabileceksiniz.

dvmvfun_icresim7.jpg

Sıfır -0- Ses ile Huzurlu Sinema Keyfi

Dark Movix FUN sinema keyfinin maksimum olması için tamamen sessiz olacak şekilde tasarlanmıştır. Üstün pasif soğutma sistemi ile hiç fan kullanılmadan hazırlanmış Movix FUN ayrıca uzun çalışma saatlerine karşı titizlikle test edilmiştir.

dvmvfun_icresim9.jpg

Piyano Siyahı Tasarım

Parlak piyano siyahı üst paneli, kompakt boyutları ve şık tasarımı ile Dark Movix TV'niz ile beraber salonunuzun tamamlayıcısı olacak. Yüksek malzeme kalitesi ile de uzun yıllar görüntüsünden hiç bir şey kaybetmeyecek.

Gelişmiş Kumanda

Dark Movix medya oynatıcıların kumandası ile cihazınızın tüm özelliklerini kolayca kullanabileceksiniz. Ses açma kapama, çözünürlük değiştirme, dosya türü ile göz atma, dosya kopyalama, alt yazı özelik ayarlama gibi tüm gelişmiş özelliklerine kumandadan erişebileceksiniz.

dvmvfun_icresim8.jpg

Kumandasız da Kullanım İmkanı

Dark Movix FUN kumandanızı bulamadığınız anlarda imdadınıza yetişecek kontrol düğmelerine sahiptir! Kumandanızdaki ana fonksiyonları cihazınız üzerinden rahatça kullanabilirsiniz.

Gerçek 1080p Desteği, Geçerli Popüler Görüntü ve Ses Formatları İle Uyumlu

1080p filmleri akıcı bir şekilde kusursuz oynatabilen Dark Movix FUN üzerinde resim ve müzik dosyaları için de gerekli güncel codec'ler bulunmaktadır.

  • Görüntü: H.264, 1080p, MKV, MTS (BDAV), TS, TP, AVI, MPEG 1/2/3/4, HD DivX, Xvid, AVHCD, ISO, VOB, MPG, MP4, MOV, RM, RMVB, RM:720P,FLV,ASF, DAT
  • Ses: DTS Digital, Dolby, AC3, MP3, WMA, WAV, OGG, AAC, ALAC, FLAC, APE, RA, AMR, LPCM
  • Resim: JPG, JPEG, BMP, PNG, TIFF, GIF
  • Altyazı: SUB, SMI, SRT, SSA, ASS, SAMI, TXT,MKS,SUB+IDX

Güncellemeleri Takip Edin

Medya oynatıcılarını daima güncellemelerle yeniliklere hazır hale getiren Dark, Movix serisinde de kullanıcıya desteğini devam ettiriyor. Dark forum sitesinde kullanıcıların en ufak sorunlarına dahi ışık tutan teknik ekibi ve yeni güncellemeleriyle Dark Movix FUN yeni ev eğlence merkeziniz.

dvmvfun_icresim10.jpg

Ekonomik durumu düzeltirsem ,buna benzer birşey alacağım.Anime ,film.belgesel seyrini 1080p-720p ile yaşamak hoş olacak.

Asıl ürün bu.

http://www.akortek.com/product_info.php?cPath=116&products_id=791

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 6
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bedifeci

    2

  • gundamaster

    1

  • bLueeekun

    1

  • Akuma_Blade

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

gundamaster

Güzel paylaşım Bedifeci.

Cihazın fiatı ne acaba çok hoşuma gitti. Alasım geldi. Sanki anime izleyicileri için de yapılmış. Mkv ve tüm altyazıları desteklemesi gibi özellikleri ile biçilmiş kaftan.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Filmleri bilgisayarda izlemeyi sevmedikleri için fiyatı ne olursa olsun böyle bir ürünü gözü kapalı almak isteyecek birçok insan tanıyorum. Mükemmel paylaşım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İşin açıkçası çok hoşuma gitti ,bu ara tanıtıcı video da eklendi.Ama tabi kendim test etmek isterdim.Mkv lerin içinden altyazıları seçebilmesi hoş.Ama farklı dillerdeki sesleri seçebiliyormuyuz bunun hakkında tam anlamıyla bilgi verilmemiş. Ass desteği var ama gomplayerdeki gibi sanırsam srt olarak gösteriyor düz altyazı ,sadece videodan çıkardıgım ,rengi belirliyoruz ve alt yazının konumunu ,boyutunu.Yine bekle gör politikası yürütecegim.Bu özellikli led tv ler çok pahalı samsung firması adam akıllı üretiyor. Cebim para görürse almayı düşünüyorum.

231,26 TL gibi.

Birde 1 tb hdli var.

314,79 TL

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

1. FLAC audiolarını oynatıyorsa çok iyi, zira son dönem HD animelerde (BRrip) flac kullanılıyor

2. '0' sıfır desibel demiş ama sanırım içinde disk olmadan ölçmüşlerdir. sesi çıkaran asıl diskin kendi oluyor genelde

ama gerçekten güzel ürün, benzerlerini iki misli fiyatla sattıklarını da düşünürseniz bence kaçmaz

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 5 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?