Jump to content
  • Kayıt Ol

Ezcool HD Dream Full HD MKV DTS Dolby


bedifeci

Önerilen İletiler

- Gerçek 1080p desteğiyle filmlerinizi Full HD kalitesiyle izleyin

- LCD göstergesi ile daha kolay ve daha hızlı kullanım sunar

- Tüm yaygın video formatlarını destekler (DivX, DVD, MKV, H.264 vs)

- Dolby ve DTS Surround gibi çevresel ses formatlarını destekler

- Flickr, Picasa, BBC News, Lefigaro.fr web desteği sağlar

- Harici diske Bittorrent ile dosya indirebilir

- Harici USB bellek, USB disk ve USB DVD sürücü bağlanabilir

kolay_pc_baglantisi.jpg

Ethernet portu ve opsiyonel kablosuz bağlantı sayesinde PC'niz ile bağlantı kurabilir, arşivinizi PC'nizin sabit diskinden oynatabilirsiniz. UPnP uyumlu medya sunucularındaki film ve müziklerinize Ezcool HD Dream Full HD Medya Oynatıcı üzerinden ulaşabilirsiniz.

bit_torent_ile_dosya_indirm.jpg

Popüler dosya indirme programı Bittorrent destekli Ezcool HD Dream Full HD Medya Oynatıcı, bağlanacağınız USB harici diske belirlediğiniz dosyaları indirebilir. Download PC gibi kullanabileceğiniz Ezcool HD Dream Full HD Medya Oynatıcı 24W'lık güç harcaması ile elektrik faturanıza da katkıda bulunur.

lcd_ekran_turkish.jpg

Yaygın tüm formatlardaki türkçe altyazıları problemsiz olarak görüntüleyebilir, Gelişmiş altyazı menüsü ile altyazıların konumunu rengini ve boyutunu, değiştirebilirsiniz. LCD Ekranı sayesinde daha hızlı ve rahat kullanım sağlar.

harici_optikveusbdestegi.jpg

Ezcool HD Dream Full HD Medya Oynatıcınıza bulundurduğu 2 adet USB port üzerinden harici disk, optik sürücü, kart okuyucu ve USB-Hub gibi cihazlar bağlayabilirsiniz.

hddream_online_havadurumu.jpg

Ezcool HD Dream Full HD Medya Oynatıcınız ile yurt içi ve yurt dışındaki hava durumunu pek çok ülke ve şehir için yakından takip edebilir planlamalarınızı yaparken kötü sürprizlerle karşılaşmazsınız.

hddream_webradio_dinleme.jpg

Ezcool HD Dream Full HD Medya Oynatıcı üzerinden, Türkiye'de ve dünyada müzik yayını yapan bir çok online radyoyu 24 saat eş zamanlı olarak dinleyebilirsiniz.

hddream_yaygin_haber_sitele.jpg

Ezcool HD Dream Full HD Medya Oynatıcı üzerinden, Türkiye'de ve dünyada müzik yayını yapan bir çok online radyoyu 24 saat eş zamanlı olarak dinleyebilirsiniz.

3in1kartokuyucu.jpg

Yan paneldeki hafıza kartı slotuna MS / SD / MMC formatındaki kartlardan herhangi birini takarak fotoğraf, video vb dosyalarınıza rahatça ulaşabilirsiniz.

hdmi_ve_optik_cikis.jpg

HDMI girişi sayesinde Dolby/DTS stereo downmix özelliğiyle çevresel ses ile kaydedilmiş filmleri LCD Tv'nizden stereo olarak izleyebilirsiniz. DTS / Dolby destekli 5.1 ses sistemlerine bağlantı yapmak isteyen kullanıcılar için optik ses çıkışı bulunmaktadır.

analog_ve_optik_cikislar.jpg

Ezcool HD Dream Full HD Medya Oynatıcı yeni nesil LCD&Plasma TV sistemlerine bağlantı için HDMI v1.3 uyumlu HDMI ve Optik çıkışlarına veya daha eski nesil TV'ler için analog video görüntü çıkışına sahiptir.

full_hd_cinema_keyfi.jpg

TEKNİK ÖZELLİKLERHDD DesteğiMax 2TB harici USB HDD desteğiGeliştirilmiş Portlar3 in 1 card reader, 2 adet USB 2.0 Host bağlantı yuvasıDesteklenen DillerTürkçe, İngilizce, Almanca, İspanyolca, FransızcaSes FormatlarıMP3, WMA, WAV, OGG, AAC, LPCM, FLACVideo ÇözünürlükleriH.264, MKV, WMV9, TS and HD Divx, 1920 x 1080p 50/60p RM/RMVB , 1080Video FormatlarıH.264, MKV, WMV9, MPEG 1/2/4, HD Divx , Xvid, FLV, RM/RMVB

Video Uzantılarımkv, ts, m2ts, mts, tp, trp, wmv, Ifo, iso, vob, dat, avi, mpg, mp4, mov, rm, rmvb, divx, xvid, flvAltyazı Formatlarısub, smi, ssa, srt, idx + subResim FormatlarıJPG, JPEG, BMP, PNG, TIFF, GIF

LCD Ekran5 Satır LCD, Televiyon açık olmadan da çeşitli ayarlamalar yapmayı sağlarGörüntü, Ses ÇıkışlarıStereo R/L, optical, HDMI digitalAğ BağlantısıRJ45, supports Samba client, Wi-Fi 802.11g/n dongle (option)Uzaktan KumandaVarAdaptör12V / 2A DC adaptör Boyutlar / Ağırlık100 x 110 mm / 251gPaket İçeriğiHD Dream, Kumanda, 2 Adet Pil, Bağlantı Kablosu, Garanti Belgesi, Kullanım Kılavuzu

hdd_oynatici_player.jpg

Yaklaşık 200 tl ye geliyor.Alternatifler arasına ekliyebilecegim.Anime ,film seyretmek için test edilebilecek bir teknolojiye sahip.Umarım zamanla ucuzlar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bedifeci

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?