Ryuk 24 Aralık 2010 24 Aralık 2010 Arkadaşlar ben ve bir arakadşım Tübitak proje yarışmasına sosyoloji dalından katıldık ve konumuz "Türkiye'de manganın yaygınlığı" Proje için bir odak gurup görüşmesi (en az 10 kişi ile yapılan tartışma) yapacağız ve katılmak isteyen, manga takip eden ve boş zamanı olan otakulara ihtiyacımız var. Süremiz çok azaldı son bir ayımız var. İlgilenenler bu konuya cevap yazabilir ya da aşağıdaki e-posta adreslerine e-posta atabilirsiniz. Umut Çavdar: umut.cavdar@hotmail.com Göktüğ Korkmaz: goktug@ozgurlukicin.com Desteklerinizi bekliyoruz, şimdiden teşekkürler.
bedifeci 24 Aralık 2010 24 Aralık 2010 Kolay gelsin manga konusunda yardım etmeyi isterdim ancak bu konuda daha deneyimli arkadaşlar var umarım onlar sizlere yardımcı olur. Bu konuda mangasuyu,mangaframe ,aluminia ,mnaki ,rockinheavedeki arkadaşar daha yogun çalışıyorlar tabi diğer gruplarda . İlk öncelikle bunlar arasında bu işi yapanları aramanız lazım.Sitemizde de bu konularda çok deneyimli arkadaşlar var.Umarım yardım alırsınız.
Aurora Borealis 24 Aralık 2010 24 Aralık 2010 otokuluğun yanından geçmiyorum ancak manga üzerine bir sohbete yılbaşından sonra eşlik edebilirim..
Ryuk 24 Aralık 2010 Yazar 24 Aralık 2010 Arakdaşlar görüşme İstanbul'da (muhtemeln Beşiktaş'ta) ve yılbaşından sonra, Ocağın birinci veya ikinci haftası olacaktır.
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap