Jump to content
  • Kayıt Ol

Yeni ADSL tarifesi


bedifeci

Önerilen İletiler

İnternet servis sağlayıcı TTNet, Türk Telekom’un toptan internet fiyat ve tarifelerinde yaptığı yeni düzenlemenin ardından 1 Ocak’tan itibaren geçerli olacak yeni internet ücretlerini açıkladı

yeni-adsl-tarifesinden-1-indirim-2-zam-cikti-1059795.Jpeg

ŞÜKRÜ ANDAÇ

En çok kullanılan 4GB’lık paketin aylık 29 liralık fiyatında bir değişiklik yapılmazken, 6GB’lık paketin fiyatında yüzde 17.9 indirim yapıldı. Bu indirimin 4GB’lık paketteki kullanıcıları 6GB’a geçirmek için atılan bir adım olduğu belirtiliyor.

Bununla birlikte TTNet ‘sınırsız’ paket kullanan internet tutkunlarının paketlerinde fiyat artışına gitti. NetLimitsiz paketi 49 liradan yüzde 12 zamla 54.9 liraya çıkarıldı. 8Limitsiz adlı bir üst seviyedeki paketin ücreti de aylık 99 liradan 109 liraya çıktı. Buradaki zam oranı yüzde 10’a işaret ediyor.

TTNet yeni paketleri de sisteme ekledi. ADSL’de ‘Netlimitsiz Plus’ adlı yeni paket aylık 89 TL, 8 Mbps internet, 100 GB adil kullanım noktasıyla geliyor. ADSL2+ paketlerine (16 Mbit hızında internet) ise 5GB ve limitsiz iki paket eklendi. İlk paket 33 TL’ye, limitsiz paket 59 TL’ye satılacak. VDSL’de hız sınırı 100 Mbit’e çıkarken, burada da fiyatların 43 TL ile 149 TL arasında belirlendiği görülüyor. Bu arada adil kullanım noktaları da yükseltildi. Net4, Net6 ve NetLimitsiz paketlerinin adil kullanım hakkı 15 GB’den 25 GB’ye yükseltildi. Bu paketlerin adil kullanım noktasından sonraki hızları da 512 Kbps’den 1 Mbit’ye yükseltiliyor.

fft16_mf1059794.Jpeg

kaynak: milliyet

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 17
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Squaw

    3

  • swordsman

    3

  • bedifeci

    2

  • Beyazm

    2

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Şaşıran herhangi bir vatandaş olabileceğini sanmıyorum, zaten nefret edilen bir kurum türkiyede. Rakibide smile iyi mi? Her şık yanlış cevap

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Biz animecileri kimse güldürmeyecek anlaşılan.Birde artık kotasız paketlere abonelikte kapanıyor.Hangi tarifeyi seçersen seç adil kullanım noktası çıkardılar.

Yeni Aboneliğe Kapanan İnternet Paketleri

Yeni portföyde 1LİMİTSİZ, 2LİMİTSİZ ve 4LİMİTSİZ ADSLile 16LİMİTSİZ ve 32LİMİTSİZ VDSL2 paketleri yeni abonelik taleplerine kapatılıyor.

Bu paketler, hâlihazırda abone olan müşteriler için aboneliğin devamına olanak tanıyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Türk Telekom yeni yıl hediyesi hiç iyi değil

ben net limitsiz kulanıyorum 49tl den 54,9(yuvarlak hesap 55tl)

:qstress::qstress::qstress:

meydana getirdi

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Türk Telekom ADSL kullanıcısı olmayı 1 yılı aşkın süredir bırakmış bulunuyorum,şu anda Superonline kullanmaktayım ama bu demek değildir ki her tarife diğerinden üstün,çeşitli net sağlayıcıları denedikçe şunu anladım;müşteri potansiyeli ne kadar artarsa o kurum ya da şirket imkanlarını müşteri talebine göre değil de kendi çıkarlarına göre yönlendirmekte,kim ne derse desin yine de Superonline Türk Telekom'dan daha iyi hizmet sunmakta en azından ufak bir arızanda ya da küçük bir şikayetinde olaya anında müdehalede bulunan çalışanlara ya da dağıtım firmasına sahip,keşke böyle pahalandırmayı bildikleri gibi abonelerine olan hizmet olayını da kaliteli sunabilse Türk Telekom.

Genelin düşüncesine göre müşteri çapı az olduğu için diğer şirketler Türk Telekom'dan daha iyi hizmet veriyor görüşünde ama aynı zamanda son 3-4 aydır mobile modem de (üstelik onların müşteri potansiyeli de oldukça iyi) kullanan bir müşteri olarak söyleyebilirim ki Türk Telekom en berbat şirketlerden birisi hem sağladığı imkanlar olarak hem de verdiği net sağlayıcısı hizmetleri olarak,bu yetmiyormuş gibi habire tarife çıkarıp arada da zam yaparak insanların ihtiyaç meselesini kendilerine alet etmekte,üstelik bir de müşterileri iken göstermedikleri gereken özeni kendileriyle aboneliği bitirince -kapattıktan sonraki 2 hafta süresince 3-4 günde bir geri dönmemiz için olan aramalarından bahsediyorum- karşılarındaki insana gösteriyorlar ne yazık ki, çok şükürki paçayı kendilerinden kurtarmış bulunmaktayız hem net kullanıcısı olarak hem de telefon kullanıcısı olarak,darısı tüm Türk Telekom kullanıcısı arkadaşların başına.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kuzenim bir kampanya sayesinde 8 mbit sınırsız interneti aylık 45 liraya alıyor.Buna kıyasla yukarıdaki tarifeleri görünce gülesim geldi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu ara telefon hattı üzerinden ev siğortası yaparak bir yıl daha telefonu tutmaya çalışıyorlar.Büyük ihtimal 2-3 aya kalmaz telefon bağlantı da zorunlu hale gelmiyecek.Tekel olunca böyle oluyor. Birşekilde kampanyada verdiklerini alıyorlar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Artık fiber internete yönelmenin zamanı geldi. Fiber internetin semtime gelmesini bekliyordum ve sonunda gelmiş. Bu fiyatlarda beni yakacağı için 50 TL verir 10mbit kullanırım daha iyi. qkralll

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

En iyisini yaparsın Özkan,fibernet'te diğer kullanımda olan takılmaların hiçbirni yaşamıyorsun,en azından ben 1 yıldır hiç yaşamadım.5 GB kampanyasında bile biz 10mbit hız kullanıyoruz şu anda.

Superonline da fibernet sistemini kullanıyor ve telefon tariflerinde,Türk Telekom gibi hiç kullanmasan da sabit ücret olarak 10 YTL yerine 0 (sıfır) ücret alıyorlar aslında almıyorlar (bende reklamcı gibi oldum :P) aynı zamanda kendi içindeki kişilerle de yani diğer tanıdığın Superonline kişileriyle de bedava konuşuyorsun.Yakında kablolu tv.de gelecek,bence ülkemizin her yerine yayılsa bu sistem -ki zamanla planladıkları bu- Türk Telekom kullanıcıs baya azalır diye düşünüyorum ki hakettikleri de bu bence. (O kadar nefret ettirdiler kendilerinden beni ve ailemi :D)

Konu gerçi Türk Telekom'un ADSL kampanyası ama bence kullanıcı potansiyeli (imkanları buna el verdiği için kullanıcılar da haklı) üst seviyede olduğu için bu kadar rahat ve kampanya arttırımı da bu kadar alternatifin çıkması diye bir teoriye sahibim, tamamen piyasayı kurtarma amacıyla yapıyorlar ki bedifeci demiş zaten kampanyada verdiklerini de alıyorlar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bizim buraya gelmedi gitti fiber internet kuzenimde var acaba pılımı pırtımı toplayıp onun yanına mı taşınsam....

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

bende kablo neti düşünüyorum modem de veriyorlarmış galiba, tt nin ağzına daha da fazla mama vermeye niyetim yok, sitedeki diğer kullanıcılardan da ricam eğer imkanları uygun ve müsaitse ttnetten vazgeçmeleri. kendi paramızla neden rezil olalımki.

Superonline'ın tarifeleri hakikatten çok uygun ama ben onları aradığımda site olarak başvurmamız gerektiğini söyledi müşteri hizmetleri, yoksa benimde ilk tercihim o olurdu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@swordman

İzmir'de de öyle zaten,bireysel kabul etmiyorlar biz şu an site olarak geçtik ama isteyen bağlatıyor sadece doğalgaz sistemi gibi apartman kapısına getiriyorlar isteyen apartman sakini o sistemi kullanıyor,şu an bizde bile hala Türk Telekom kullanan komşular var hem de iyi bir şeymiş gibi inatla kullanıyorlar ve Türk Telekom'u savunuyorlar hem de kampanyaları ve fırsatlarının çok iyi olduğundan bahsederek :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@squaw

Bugüne kadar türktelekom, turkcell ve akbank ile çok esaslı kapışmalarım oldu, akbank ve turkcelli kazandım ama türk telekomda hep haksız çıktım. Hakikatten çok acımasız bir kurum, zaten eminim hangi müşteriden yana kuralları varsa hepsi tüketici hakları mahkemesi kararı sonucu kurulmuştur ( örnek limitli tarifelerde limit aşımı durumlardaki ücretlendirme sınırlaması gibi). Sizi tebrik ederim gerçekten komşunu ikna etme zorunluluğu superonline'nın tek kötü yanı olsa gerek :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Fibernet için site olması gerekmiyor diye biliyorum. Bir apartmanda bile otursan apartman yöneticisi başvurursa eğer fibernet kutusu için oluyormuş. Ordan da isteyen bireysel olarak bağlatabilir diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hani dedi ya "Urfa'da Oxford vardı da biz mi okumadık " diye Trabzon da o hesap ADSL zıkkımı dışında bir şey yok ben de netlimitsiz kullanıp 55tl bayılacak olanlardanım. Ama bu hız düşmesi olayına hiç rastlamadım bende hız 8mbite çıkmasa da 3,5 civarında seyrediyor ve 3den aşağı hiç inmiyor. Adil kullanım sınırını bazen 1 günde doldurduğum düşünülürse...

Bunlar yüzünden inat yaptım eve telefon o yüzden de internet almıyorum.:kineme:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?