Aurora Borealis 12 Ocak 2011 Share 12 Ocak 2011 (düzenlendi) Jackals TANITIM Ciceron şehri diğer şehirlerden oldukça farklıdır. Her çeşit ırktan insanların iş ve barınak bulmak için göçtükleri ve birbirleriyle savaştıkları bir şehirdir. Toplumdan kendini soyutlamış olan Jackals ise hiç kimseye sadık olmayan profesyonel bir suikastçıdır. Onun için önemli olan diğer suikastçiler gibi en yüksek tekliftir…. KARAKTERLER Nichol D. Heyward - Ana Karakter Huya - Ana Karakter Isaac - Yardımcı Karakter Claude - Yardımcı Karakter Domino Spring - Yardımcı Karakter Hans Gilbenraat - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Romaji: Jackals Japonca: ジャッカル BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 7 Bölüm sayısı: 56 Yayım: 2 Ara 2005 - 5 Eyl 2008 Dergi: Young Gangan Eser: Byung Jin Kim (Çizim), Shinya Murata (Hikâye) Türler: Aksiyon, Dövüş Sanatları, Seinen İSTATİSTİKLER Puan: 7.58 Sıra: 2805 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 11:09 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 1673 Manga şiddet içerikli olduğu için 18 yaş altı için uygun değildir. Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Luna 10 Şubat 2011 Share 10 Şubat 2011 (düzenlendi) ... Düzenlendi: 6 Kasım 2019 (Luna) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tanoren 11 Şubat 2011 Share 11 Şubat 2011 Çevirisini düzenli yapacak site bulmakta zorlanıyorum. Katalog sitelerinden indiriyorum, çevirileri hakkında bilgisi olan varsa söylesin lütfen Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 12 Şubat 2011 Yazar Share 12 Şubat 2011 çeviri gruplarından ziyade manga traderstan takip edebilirsin yeni bölüm çıkar çıkmaz güncelliyorlar (çok düzenli gelen bir seri değildir) http://www.mangatraders.com/manga/series/494 @luna seri fena değildir ama sakın kapak resimlerime aldanma özellikle göze en hoş ne görünüyorsa onu seçerim klasik kapaktansa Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap