animedukkani 13 Ocak 2011 Share 13 Ocak 2011 Merhabalar, sattığım ürünler tamamı ile yurt dışından ithal ve lisanslı ürünlerdir. Kargo ücreti ödemeden tüm ürünlere sahip olabilirsiniz. Ürünlerin teslim süresi 1 haftadır(Özel istekler dışında). Anahtarlıklar NOT : Ürünlerin sadece yarısını buraya koyabildim, daha bir çok ürün var. Her gün güncelleyeceğim. Almak istediğiniz ürün var fakat burada yok ise konu altından sorabilirsiniz. NOT2 : Bleach anahtarlıklarını sipariş üzerine getirtiyorum, Bleach anahtarlığı almak isterseniz MSN adresimizden veya sitemizden bize ulaşmanız yeterli. Ürün getirtme konusunda sınır yok. *Akatsuki'nin ölümsüzü Hidan. *Uchiha Itachi *Konoha'nın kahramanı Uzumaki Naruto *Uchiha dahisi Sasuke Aksesuarlar *Kunai *Akatsuki yüzükleri Spoiler: *Bleach Cüzdanı [TAVSİYE] Resimler için MSN adresimizden iletişime geçebilirsiniz. *Naruto Kurbağa Cüzdan Resimler için MSN adresimizden iletişime geçebilirsiniz. *Full Metal Alchemist Saat Resimler için MSN adresimizden iletişime geçebilirsiniz. *Full Metal Alchemist Kolye Resimler için MSN adresimizden iletişime geçebilirsiniz. İletişim Web : www.animedukkani.com ( Henüz sadece anasayfa aktif ) MSN : taha@animedukkani.com Mail : ttatlbal@gmail.com Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
VarOlanBiri 13 Ocak 2011 Share 13 Ocak 2011 Sayfanı biraz daha geliştirirsen güzel olur, örneğin ben figür ve anahtarlık alabilirim ama hem uygunluk ararım hemde çeşit ararım bunlar üstüne yoğunlaş biraz bence... Hayırlı olsun sayfan...! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
animedukkani 13 Ocak 2011 Yazar Share 13 Ocak 2011 Sayfanı biraz daha geliştirirsen güzel olur, örneğin ben figür ve anahtarlık alabilirim ama hem uygunluk ararım hemde çeşit ararım bunlar üstüne yoğunlaş biraz bence...Hayırlı olsun sayfan...! Sayfamız daha yeni hizmete girdi stoklarımızın resimleri çekilmekte ürünlerimiz kısmına eklenecek zaten şu an bakmak isteyenler içinse msn adresini eklerlerse gösterebiliriz =) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap