Jump to content
  • Kayıt Ol

Matrix serisi devam ediyor


bedifeci

Önerilen İletiler

matrix_keanu_1237882717.jpg

Matrix serisi devam ediyor. Keanu Reeves, Matrix 4 ve 5’in serinin yaratıcıları Wachowski Kardeşler'in senaryoları tamamladıklarını söyledi.

Hollywood'un yıldız oyuncusu Keanu Reeves, Londra'da bir okulda katıldığı söyleşide Matrix hayranlarını sevindirecek bir haber verdi. Devam filmi niteliği taşıyan Matrix 4 ve 5’i de serinin diğer filmleri gibi Wachowski Kardeşler tarafinden senaryolarının tamamlandığını belirtti. Reeves ayrıca böyle bir proje gerçekleşirse yeni 'Matrix'in 3D teknolojisiyle çekileceğini açıkladı.

Reeves ayrıca Neo olarak geri dönmekten heyecan duyduğunu söyledi ve yeni filmdeki sahnelerin ilk Matrix’te olduğu gibi aksiyon tarzında devrim yaratacağının sözünü verdi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 14
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • ademania

    3

  • loykad

    2

  • bedifeci

    1

  • fudy

    1

En Çok Yazanlar

İşte bu ya, artık yatıp kalkıp beklerim yeni filmleri, umarım Neo harici diğer karakterler için de aynı oyuncular ile devam ederler. Gözler bir Trinity arar şimdi :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bence çok yersiz bir çaba olacak. Hadi devamının gelmesi mesele değil eski filmlerin şanını azaltmasa bari.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Umarım saçmalamazlar; ama lanet olsun Matrix'i çok seviyorum D:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

seri aslında olabilecek en mantıklı şekilde noktalanmıştı o noktayı silip nasıl bir virgül koyacaklar merak ediyorum doğrusu.. neo daha ne olacak..? hani 3D olayı güzel olurda devam değilde farklı bir alternatif üretselerdi bence sanki daha iyi olurdu...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yazarların sırf yeni film çıkartmak için oturup yazdıklarını sanmam ya, umarım öyledir yani.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ya şöyle devam niteliğinde değil de, aynı muhabbet üzerinden alternatif bi film yapsalardı belki daha verimli olurdu. Mantığı güzel filmin zaten. Güzelim konu mahfolur diye ödüm kopuyor vallahi. 3D'den ibaret olmaz umarım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ya düşünürsek Matrix'in öncesini ve sonrasını konu alan Animatrix var, hatta içinde alternatif hikayeler de geçiyordu, ve bence hiç de fena olmayan hikayeler ortaya çıkmıştı, bunun da öyle olacağını düşünüyorum ben.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Güzel haber epeydir sinema filmlerine uzaktım yeniden dönmeme için bir fırsat olabilir.Umarım hikayeyi iyi bağlarlarda :uzqgun:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bence güzel haber, ne olursa olsun yapacak olan kişiler yine aynı grup ve önceki filmlerin üzerine kesinlikle bir şeyler koyacaklardır. Tabi bu haberin doğruluğu da tartışılır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Aynı evren üzerinde yeni karakterlerle güzel olacaktır. Aksiyon konusundaki yaratıcılıklarını gösterseler de yeter bana yani.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

nasıl devam ettirecekler çok merak ediyorum

umarım eski türk filmlerine bağlıyıp " ya aslında neo ölmemiş falan" demezler :D:sinirfli:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 ay sonra...

Hiç gereği yok devamının. Saw serisine dönüyor. Zaten ilk bölümündeki action sahneleri de çok basitti, gerçi eski olmasındandır. Wachowski kardeşler batırmasın daha da bence. Hele o Neo'yu tamamen dublörüyle izleyeceğiz galiba, malum yaş 50ye dayanmış. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

'' Tadında bırakmamak '' Amerikan sinemasının en büyük hatalarından birisidir bence. Efsane olduktan sonra devam filmleri ile adını lekeleyen pek çok seri var. Bundan ders almayıp yeni bir film çıkarmalarının tek amacı para diye düşünüyorum. İş işten geçti bir kere , umarım yıllar sonra Matrix'i keşke devam etmeseydi diye hatırlamayız.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Filmin sonunda Kahin barışın sürebildiği kadar süreceğini söylemişti ki.....çok sürmeyecek anlaşılan:D

Açıkçası başrolde Neo yani Keanu Reeves in olacağından şüpheliyim belkide yıllar sonrasını anlatır başka bir seçilmiş gibisine:pinonkyo:

Matrix benim favori filmlerinden devamının gelmesine hiçte üzülmedim tadı damağımda kalmıştı. Bugün olmuş filmleri defalarca izlesem bıkmıyorum, bıkmamda:qaglayacak:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?