Aurora Borealis 26 Ocak 2011 26 Ocak 2011 (düzenlendi) Zippy Ziggy TANITIM İmaj hiçbir şey, Susuzluk her şeydir mi? Yoksa tam tersimi… Kusursuz bir imaja sahip olan Shinji için gerçek olmayan imajı her şeydir. Özünde sahtekâr ve pısırık olduğu düşünülünce imajının onun için her şey olması pek tabidir. Kusursuzmuş gibi duran imajına her geçen gün kaderin cilvesi veya birilerinin kahramanlıklarına çöreklenerek cila çeken Shinji, okul arkadaşını dayaktan kurtardığı söylentisi ile iyice imajını sağlamlaştırdığını düşündüğü sırada aslında, arkadaşını kurtaran gerçek kişinin kendi okuluna transfer olan biri olması ile paniğe kapılır. Üstüne üstlük birde kızdır. Seung’un karşında zaten karizması sıfır olan Shinji kendini sıkışmış gibi hissetse de Seung onu ele vermez. Okuldaki sarsılmaz imajının yanında dışarıdaki hayatı çok farklıdır. Üstüne üstlük babasının pis işlerine de alet olmakta hatta bu yüzden kadın kılığına bile girmektedir. Ancak bir gün bu başına öyle bir dert açar ki, olaylar onun kontrolünden çıkıp içinden çıkamayacağı bir şekil almaya başlar. KARAKTERLER Shingi Kang - Ana Karakter Seunghee Eum - Ana Karakter Chun-Bok Lee - Yardımcı Karakter Dukchill Kim - Yardımcı Karakter Hyun Jang - Yardımcı Karakter Ranmee - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Orijinal: Zippy Ziggy Japonca: 지피지기 BİLGİ Kategori: Manhwa Cilt sayısı: 11 Bölüm sayısı: 86 Yayım: 15 Nis 2005 - ? Dergi: Chance Eser: Yeong-Eun Kim (Hikâye), Seung-Man Hwang (Çizim) Türler: Komedi, Shounen İSTATİSTİKLER Puan: 7.65 Sıra: 2339 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 19:55 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 3368 Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme
fudy 26 Ocak 2011 26 Ocak 2011 Bölümlerini indirip bekletiyordum. Ben de başlayayım bakalım nasılmış kurgusu.
Beyazm 26 Ocak 2011 26 Ocak 2011 manga severlere iyi bir fırsat, çoktandır da okumuyorum, ilgimi çekerse bakarım ben de, tanıtım için sağol.
CHOBiTS 9 Şubat 2011 9 Şubat 2011 Son bölüme kadar okudum baya güzeldi doğrusu zevkle bekliyorum yeni bölümü.
Desdemona. 28 Şubat 2012 28 Şubat 2012 Shinji kadar ballı bir karakter daha görmemiştir herhalde manga dünyası. Her defasında dört ayak üstüne düşüyor resmen çocuk. Ama benim en sevdiğim Dukchil. Aşırı salak olsa da aşık olduğu zamanlardaki surat ifadeleri ve Ddukchil diye seslenildiğinde verdiği tepkiler fena kopartıyor.
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap