Jump to content
  • Kayıt Ol

Tangled / Karmakarışık 2010


bedifeci

Önerilen İletiler

[bimgx=600]http://4.bp.blogspot.com/_G0WEapP1Zps/TSl-xOxqh9I/AAAAAAAABbI/vZAZXXIAQGk/s1600/tangled2.jpg[/bimgx]

Walt Disney Pictures, gelmiş geçmiş en eğlenceli ve en duygu dolu hikâyelerden biriyle karışınıza çıkıyor. Krallığın en çok aranan –ve en çekici- hırsızı Flynn Rider (seslendiren Zachary Levi) gizemli bir kulede saklanırken, o kulede yaşayan güzel ve cesur, 20 metre uzunluğunda altın sarısı saçları olan Rapunzel (seslendiren Mandy Moore) tarafından esir alınır. Yıllardır hapsedildiği kuleden çıkma yolları arayan Flynn’i esir alan meraklı kız, yakışıklı hırsızla bir anlaşma yapar ve alışılmadık ikili, süper-polis bir atın, aşırı korumacı bir bukalemunun ve sevimsiz bar haydutlarının da olduğu aksiyon dolu bir maceraya yelken açar. Disney Digital 3D™’ olarak vizyona girecek olan Karmakarışık (Tangled), macera, sevgi, mizah ve saç -bolca saç- dolu bir hikâye.

Notlar:

• Karmakarışık (Tangled) Walt Disney Pictures’ın 50. uzun metrajlı animasyon filmi.

• Yükselen yıldızlar Byron Howard ve Nathan Greno, dümeni devralıyor ve animasyon sektörünün yeni nesil yönetmenlerinin taze yeteneklerini bizlere gösteriyor. Howard, Walt Disney Animation Studios’un 2008 yapımı, 300 milyon dolardan fazla gişe hasılatı elde eden, iki Altın Küre® (En İyi Animasyon Film ve En İyi Özgün Şarkı) ödülü kazanan “Bolt”u yönetmişti. 14 yıllık Disney animasyoncusu Greno “Bolt”un hikâye sorumlusu olarak çalıştı ve “Mulan”da, “Brother Bear” (Ayı Kardeş) ve “Meet the Robinsons” (Robinson Ailesi) filmlerinin animasyon ve/veya hikaye jeneriğinde kendisinin adı geçti.

• Karmakarışık (Tangled) filminde sekiz Oscar®’lı besteci ve söz yazarı Alan Menken “The Little Mermaid” (Küçük Deniz Kızı), “Beauty and the Beast” (Güzel ve Çirkin), “Aladdin”, “Pocahontas” ve son olarak “Enchanted” (Manhattan’da Sihir) tarafından yapılmış yeni şarkılar da var. Şark sözleri, “The Little Mermaid” (Küçük Deniz Kızı) filmindeki çalışmalarından ötürü 2008 Tony® ve Grammy® adaylığı alan Glenn Slater’a ait. "

Alıntının merkezini bulamadım.

Yorum

Rapunzel masalının farklı bir versiyonu ,müzikler iyi , mekan tasarımı hoş . Karekterlin jest mimikleride dengeli.3D olarak sinemalarda seyredilebilmesi de artısı. Büyüklerinde rahatlıkla gidip eğlenecegi güzel bir yapım. Herkese bu animasyonu öneririm.Puan olarakta 8 verebilirim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bedifeci

    1

  • eczmeltem

    1

  • Beyazm

    1

  • DrCrow

    1

Beğeniyle izlediğim animasyon filmleri arasında yerini aldı. Şiddetle tavsiye edilir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben yeni bir şrek beklentisiyle gittim, her ne kadar öyle olmasa da çok beğendim. Disney yapımı olduğunu aklınızdan çıkarılmaması lazım.

Çizimler çok iyi, espriler öyle. At ve bukelamun'a bayılacaksınız. Finalde Sertab Erener'in seslendirdiği şarkıyı duyunca dans etmek isteyeceksiniz hatta.

Tek kusuru müzikal sevmeyenler için itici gelebilir. Ve yarısı bu şekildeydi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 hafta sonra...

Karma karışık Rapunzel üzerinden giden harika bir hikaye, cidden duygusaldı. Tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...

Flyn'ın Brodiye benzeyen yüzünün 3 numaralı bakışı guzia, küçük emrah karışımı hali ile Pascalın ve maximus öldürdübeni gülmekten ayrıca geçmişten günümüze kadınların mutfakta vazgeçilmezi olan tavanında ne kadar kullanışlı bir alet olduğunuda görmek oldukça keyifliydi..

sıradışı eğlenceli ve inanılmaz keyifli olmuş ben anca izlyebildim baya geç kalmışım ama artık her gülmek istediğim de arada açıp bakabileceğim arişvlik bir animasyonum da oldu..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?