Çubuk Kraker 31 Ocak 2011 31 Ocak 2011 Arkadaşlar foruma bakındım ama bulamadım. Bende paylaşma gereği duydum. Beyoğlu'nda çizgi roman evi mevcut. Birkaç kere bakma fırsatım oldu ve gerçekten çok etkilendim. İçersi normal bir kitapçı havası veriyor fakat tüm kitaplar manga ve çizgi roman. Ayrıca çok farklı kitaplarda satıyorlar. Ancak tam emin değilim ama kitap dili İngilizde. Yani manga almalıyım diyorsanız İngilizce olmasına razı olmanız gerek. Bugün gidip kendime One Piece'in ilk kitabını alacağım, böylece iyice bilgilendirmiş olabilrim sizi. Yani fiyat,ulaşım,kitap dili ^^ Şimdilik adresi vereyim ben yinede : Yeni çarşı caddesi 34A, Galatasaray, Beyoğlu İstanbul.
Akuma_Blade 31 Ocak 2011 31 Ocak 2011 Maalesef eksik cilt sayısı çok fazla Atıyorum 1. ve 2. ciltler yok 3. ve 4. ciltler var.
Çubuk Kraker 31 Ocak 2011 Yazar 31 Ocak 2011 Bende japonika'dan one piece mangasını tamamlayacaktım ama ilk 5-6 kitabı yok diye oraya gidicem bugün. Umarım aradıklarımı bulurum =/ Gerçi manga satan çok yok, bir kaç eksik ciltten çok birşey olmaz.
Çubuk Kraker 2 Şubat 2011 Yazar 2 Şubat 2011 Gon'a gittim, dediğim gibi. Hoş bir mekan, Akuma_Blade haklıymış, gittim One Piece'in ilk volume nü almaya fakat 14 ten 28 e kadar var dedi. Bende 14 ü aldım. Fakat şubatın ikinci haftası gelecekmiş o zaman gidicem.
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap