spartiate 9 Şubat 2011 Share 9 Şubat 2011 iyi diyelim iyi olalım valla arkadaşlar:) hepinize tekrardan selamlar:) mine gene felç melç demiycen dimi bak giderim ha:P Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 9 Şubat 2011 Share 9 Şubat 2011 Ahaha f.e.l.ç desek D: Yok artık aslan admin diyoruz, zaten ben demesem de sen değiştirirsin aslan admin diye xD Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 9 Şubat 2011 Share 9 Şubat 2011 Yaa, artık şu f.e.l.ç' in sırrını açıklasanız diyorum. Nasılsa modası da geçti. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
spartiate 9 Şubat 2011 Share 9 Şubat 2011 vallaha ben de hatırlamıyorum özz, epey zaman geçti üzerinden:) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 9 Şubat 2011 Share 9 Şubat 2011 Sana söylememiştik ki, kimseye söylememiştik :F Bi Lafolya bilir, bi ben bilirim. Mezara gidicek bu falan D: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
spartiate 9 Şubat 2011 Share 9 Şubat 2011 gene başladılar ya gelir gelmez:qhipnoz: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 9 Şubat 2011 Share 9 Şubat 2011 Seviyoruz seni Sparti Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
At0s 13 Şubat 2011 Share 13 Şubat 2011 Kuşadasında mı ?? Yeni okuyorum açıkçası ama ne yapıyım Kuşadasında Benden başka otaku yok diye düşünüyodum İnş. bulunmuştur:D Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap