Jump to content
  • Kayıt Ol

TRT Çocuk Kanalının Yeni Animesi "Element Avcıları"


CHOBiTS

Önerilen İletiler

21172.jpg

Element Avcıları: Bu akşam şans eseri gördüğüm bu animeyi sizlerle paylaşmak istedim.Hafta içi hergün saat 20.15'te, hafta sonuda 19.35'te yayınlanıyor.39 bölüm olup bilim kurgu, shounen tarzı bir yapım.Çizimleri oldukça iyi hiç olmazsa bakugan saçmalığından daha sağlamdır diye düşünüyorum.Kaçıncı bölüm olduğunum bilmiyorum ama TRT bir kaç kez daha gösterir diye düşünüyorum.İzleme fırsatı buluruz gibi.

Konusu: 113 element gizemli bir şekilde tek tek doğadan silinmektedir.Bu garip olaylar dünyayı büyük bir felekatin eşiğine getirmiştir.Karmaşadan kurtulmak için herkes kahramanını beklemektedir.Ve nihayet bu süper takım ortaya çıkar.Renn, Kiara ve Tommy! İşte kaybolan elementlerin sırrını çözecek olan ekip.

Böyle acaip bir tanıtımı kim hazırladı acaba.Trt çocuk tanıtımdan alıntıdır.

http://myanimelist.net/anime/5945/Element_Hunters

http://www.trt.net.tr/trtcocuk/

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 23
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    4

  • özz

    3

  • Squaw

    2

  • gundamaster

    2

Hmm hafta içi her gün 19:35 te gösteriliyor. Okulda olduğumdan izleyemicem ama olmasam da izlemezdim :D Seriyi gözüm tutmadı ama animenin tv de yer alması yine de hoş <3 TRT eski haline dönse bi de =.= Nerde o animeler...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

TRT' yi en son her halde 20 yıl önce izlemişimdir. :gul gul:TRT eski haline zor döner o yüzden direk kendini tedavülden kaldırabilir:gul gul: ama yukiye katılıyorum en azından gösteriliyor olması bile hiç yoktan iyidir..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@ Yuukiş sen bu huyun yüzünden çok şey kaybediyorsun. :P

Ben bir bakarım sanırım. Haber için sağol. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Bu anime çıktığı yılda, ilk bölümünü izlemiştim fakat beni pek cezbetmemişti biraz da yaş olarak biraz daha küçük izleyicilere hitap ediyor zaten. Trt çocuk böyle bir seçim yapması gayet doğal geldi bana.

Doğadaki elementleri öğrenmek istiyorsanız izleyin ya da periyodik cetveli ezberlemeye devam :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bende geçenlerde görmüştüm ama hiç izleme fırsatım olmamıştı. Olacağınıda sanmıyorum. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Şans eseri ben de görmüştüm bu animeyi,benim de izleyeceğim tarz olmadığına karar verip devamını getirmedim açıkçası.Trt biraz daha atak yapsa eski yıllardaki verimli dönemine döner mi diye bir şüphem var ama bu sadece 'şüphe' ile kalmakta...

TrtÇocuk her yıl 15 tatil döneminde aynı anime filmlerini tencit pilavı (bu pilavı hala çözememişimdir gerçi,ne tür bir pilavsa artık qhey) gibi tekrar tekrar önümüze getirdiği sürece anime konusunda gerileyeceğinden hiç şüphem yok,keşke eskilere dönme imkanı olsa da gerilemek yerine ilerlese,biz de yeniden tv.de izleyebildiğimiz dönemin nostaljisini yaşasak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Biraz önce izledim bir bölümünü. :D

Eğitim amaçlı yapılmış bir anime gibi geldi bana. Animasyonunu birazcık yetersiz buldum ama ortaokul, liseli arkadaşlar izleseler yararı olur. Sadece elementlerden bahsetmiyor, Kimya ağırlıklı Fen Bilgisi dersi denilebilir. :D Bu derste Biyoloji ve Kimya' yı bir arada verdiler. :P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bölümü izleyen yorum yazmaya başlamış.Nede olsa TRT Çocuk artık bizlere hitap edecek yaşta birşeyler beklememek lazım.Son yıllardaki tvlerdeki anime kısırlığına bir artı katkı denebilir.Bir Bakugan çıkardılar döndür çevir izletip duruyorlar birkaç kanal birden hemde.Bir Naruto görderdiler her taraf sansür.Rtükten geçebilecek çok fazla seri yok gibi. Ama geçen izlediğim Full moon geçer gibi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Maalesef CHOBİTS,Rtük olayı çoğu şeye gebe bırakıyor kanalları,bu yüzden de senin dediğin gibi tv kanalları anime yayınlamaya kalksa bile eminim birçok seri ya da film Rtük engeline takılıp kalacaktır.

Tv.de anime olayına katkısı dediğin gibi büyük olacaktır,benim de inancım bu yönde açıkçası,o yüzden pek de olumsuz şeyler söylememek lazım,umarım bu ve bunun gibi yapımlar örnek teşkil eder de Bakugan yerine daha iyi şeyler izleyebiliriz :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Şimdiki animeleri yayınlamasınlar zaten eskileri yayınlasınlar her açıdan çok daha iyiler :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben de rtük engeline takılmayacak animeler listesi yapayım bari. İleride açacağım anime kanalında gösterecek animeleri böylece belirlemiş olurum. qhey

Hayal etmekten kim ölmüş. :D

Yok ya eski animelerin çoğu da bu rtük engeline takılırdı eminim. Sadece kan, savaş sahneleri değil ki, duygusal anlamda da baya ağır hikayelere sahipti o animeler. Ama hepsi çok kaliteliydi. :bir numara:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu anime bence çok büyük bir ilerleme, bölüm sayısı da (39 bölüm) epey fazlaymış, ayrıca her gün vermeleri de başka bir güzel konu. Ayrıca bu seri bitince bir başka seriye başlamaları da epey yüksek bir ihtimal bana göre. Çünkü başlarında animenin ne olduğunu bilen biri olduğu açıkça görülüyor. Ben bu bölümü bilgisayarıma kaydettim, dediğim gibi önemli bir başlangıç bana göre.

Edit: Bir de şimdi fark ettim, şu ana karakteri shaman king'teki Yoh'u seslendiren seslendirmiş.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

naruto , one piece , khr gibi animeler ancak şiddetten dolayı yasaklanır (kan, mafya, korsan , savaş , ninja vb) bunun dışında onur , çalışmak , arkadaşlık gibi çok güzel artıları da olmaktadır fakat rütük herşeyin b.k unu çıkartıyo, herşeyde bir kusur arıyo. hani yayın özgürlüğü. Yani animelerin bnce yayınlanması biraz zor bakuganı yayınlamak için bile ne kadar uğraştılar kim bilir. (eskiden yu-gi-oh var dı :D)5g4:okugf:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben saati değişmeden önce hiç kaçırmadan izliyordum:minimie45573on:Orada en sevdiğim karakter Ally.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Rtük'ü bir engel olarak görmüyorum, Rtük öncesi kanalların ne rezillik içinde olduklarını da iyi biliyorum, ve bu kanalar para için emin olun yapmayacakları rezillik çiğnemeyecekleri engel yoktur, animelerin de bir çoğu malum ne halde oldukları, siz olsanız küçük çocuğunuza, mesela olsaydı kızınıza izletir miydiniz, yayınlanabilecek olanları zaten trt yayınladı, miyazaki ustanın neredeyse tüm animelerini yayınlandı, özel kanallara göre çok daha duyarlı davrandılar anime konusunda...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 hafta sonra...

Nyaa torentte raw olarak bulup indirdim ve TV dende güncel takip ediyorum.Şunu söyliyeyim çeviri ve seslendirme olarak oldukça iyi iş çıkarmışlar.TRT eski günleri anımsattı bu çalışmayla bana.

Seriyi izlesemde çizimleri ve renkleri fena sayılmaz ama seiyulara bakarsan karakterlerin cinsiyetini belirlemek oldukça zor uzun saçlarda olmasa yani.Japoncasasında erkekleride bayan seiyular seslendiriyor birde o var tabi.Diyeceğim genç yaşlı tüm bayan karakterler Great Teacher Onizuka'nında dediği gibi Dul Avrat Otu gibi.:qzirvede:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 hafta sonra...

Şuan ikinci yayınına başladı daha bir kaç defa yayınlanır gibi.Nese darısı başka serilere.:parla:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Arkandayız Özzüm tam destek veriyorum sana, bir anime kanalı açalım beraber!

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

çok merak ettim açikcasi xD ama türk tvlerinde oynayan bir animeden full performans beklenmez. Kanal olsa süper olurdu tabe *-* asdasdf

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Boşuna konuşmuş oluruz hala büyüklerimiz animeleri çocuk işi olarak gördükleri sürece bu sorun çözülmez.Ciddi anlamda ele almaları yakın zamanda da yok gibi görünüyor.:qzirvede:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 5 ay sonra...

Ben Element Avcılaranı çok seviyorum.Lanet olsun trt çoçuğa kaldırdı benim güzel animemi (Bu arada bakugan saçma değilere564)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?