Jump to content
  • Kayıt Ol

Great Teacher Onizuka


Ray

Önerilen İletiler

Animesini izleyenler ve mangasını okuyanlar az çok konusunu bilirler ama kısaca konusundan bahsetmek gerekirse,

3. sınıf bir üniversiteden mezun olan Eikiji Onizuka, hep öğretmen olmak istemektedir. Sonunda karşısında öğretmen olabilmesi için bir fırsat çıkar ama danışman öğretmeni olduğu sınıf da haylaz ve yaramaz çocuklardan oluşmaktadır. Kısaca, Onizuka ve sınıfı arasında geçen ilginç, hoş ve komik olaylar anlatılmaktadır.

GTO'nun draması animesinden önce yapılmıştır. Animesini izlemediğim için anime hakkında herhangi bir yorum yapamıyorum ama emin olduğum tek şey, bir bölümü 2-3 kere izleyeceğinizdir.

Hepinize şimdiden iyi seyirler diliyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 3
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bedifeci

    1

  • Akuma_Blade

    1

  • desesperado

    1

  • Ray

    1

En Çok Yazanlar

Acilen animesin seyret dramasından daha iyi olduğunu düşünüyorum.Tabi dramasıda iyidir.Tanıtım için ellerine sağlık tanıtımı ,daha da geliştirebilirsin.:017-32:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 ay sonra...

Anime'si ve Manga'sından önce Drama'sını izlemiş, sonradan o tadı Anime ve Manga'da bulamamıştım. Seri kısa olsa da orjinal yorumdan daha empati yapılabilir ve çok daha inandırıcı bir Onizuka yorumu vermesi ile ayrılıyor. Bunda özellikle Takashi Sorimachi ve Matsushima Nanako olmak üzere Japon dizilerini önyargısız takip edenlerin sevdiği oyuncuların ortalamanın çok üstünde performansları ve aşırılıklardan kaçınmaya hassasiyet gösterilmiş rejinin payı büyük. Özellikle Takashi Sorimachi'nin Onizuka rolünde devleştiğini söylersem abartmamış olurum.

Eğer orjinal yorumu henüz izlemediyseniz/okumadıysanız yada Japon okul dizilerine önyargılı iseniz bile GTO'nun ayırdığınız zamanının hakkını kesinlikle veren harika bir çalışma olduğunu özellikle belirtmeliyim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 5 ay sonra...

Genel sıralamanın aksine GTO'nun önce draması çekilmiştir (1998). Arkasından mangasıyla uyumlu seyreden animesi yapılmıştır (1999-2000). Dizi, mangada yer alan birkaç karaktere yer verilmemesi ve olay örgüsünün biraz farklı oluşu dışında mükemmel bir yapım. Hâlâ Japon dramaları arasında en iyilerden biri sayılıyor. Bana göre Takashi Sorimachi, Onizuka gibi zor bir karakteri olabilecek en iyi şekilde canlandırmış. Diğer oyuncuların da performansları harika. Animesi için, bir tekrar yapıma şans verebilirim ama yeniden bir live-action dizi yapılabileceğini sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?