Aurora Borealis 16 Şubat 2011 Share 16 Şubat 2011 (düzenlendi) Utopia's Avenger TANITIM Efsanevi bir savaşçı olan Hong Gil-Dong Yeni Ütopik ülke kurulduktan sonra varlığını unutturmuştur. Ta ki Zengin bir tüccarın kızını, onu Kaçırma girişiminde bulunanlardan kurtarana kadar. Huzurlu sakin hayatı bitmiş yerine maceralı bir hayata bırakmıştır. Kelle avcılığından korumalığa terfi etmiş ama ilk görevin de başarısız olmuştur. yeni hayatını kurtardıkları kız tekrar kaçırılmıştır. Kızın peşine düşerler. Ama Gölgelerin içinde şeytani güçler pusuda kahramanımızın hareketlerini gözlemleyerek fırsat kollamaya başlamıştır bile… KARAKTERLER Hong Kil-dong - Ana Karakter DİĞER İSİMLERİ Romaji: Utopia's Avenger İngilizce: Utopia's Avenger Japonca: 홍길동 무림전사록 Diğer: Kil-Dong, Mu Rim Joen Sa Lok, Record of the Warrior BİLGİ Kategori: Manhwa Cilt sayısı: 7 Bölüm sayısı: Bilinmiyor Yayım: 2004 - 2009 Dergi: Yok Eser: Se Kwon Oh (Hikâye & Çizim) Türler: Aksiyon, Dövüş Sanatları, Romantik, Bilim Kurgu, Doğaüstü İSTATİSTİKLER Puan: 7.40 Sıra: 4395 Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 14:56 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 1473 Düzenlendi: 23 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 19 Mart 2011 Share 19 Mart 2011 İçinde romance varsa başlanabilir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Sky_King_Goko 10 Nisan 2011 Share 10 Nisan 2011 türkçeye çevrilse daha da güzel olur takip edilmesi açısıından. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
salcha 1 Eylül 2011 Share 1 Eylül 2011 İngilizcesinin linkini nie vermedin en azında okurdum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 1 Eylül 2011 Yazar Share 1 Eylül 2011 İngilizcesinin linkini nie vermedin en azında okurdum ingilizce linkini niye vermedin!!! haklısın çoookkk pardonnn! Böyle bir servisimiz yok hele de ingilizce de... Türkçe olsa çeviren grupları tanıtımların altına ekliyorum ara ara google ismi yazınca birde sonun "manga read" diyince çıkıyor diye belkide yazmamıştım.. neyse burdan Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
salcha 2 Eylül 2011 Share 2 Eylül 2011 o zaman hemen ingilizcesin biryerlerden indimem gerek Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 2 Eylül 2011 Yazar Share 2 Eylül 2011 o zaman hemen ingilizcesin biryerlerden indimem gerek burdan indirebilirsin.. (üyelik ister) ve bir çok seriye rahat ulaşırsın (ingilizce) scan grubunun sayfasında baya karışık düzenli değildir linkleri Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
salcha 3 Eylül 2011 Share 3 Eylül 2011 cok sağol simdiden tessekur ederim gibisin Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap