Aurora Borealis 22 Şubat 2011 22 Şubat 2011 başlık gayet açıklayıcı biz birkaç arkadaş saat 10 daki ilk filmede gireceğiz gelmek isteyen izlemek isteyen arkadaşlara duyrulur... gundamaster özz hione zhenya ben Ryuk SPAWN-TheUndead Sardaukar Gelicem ama "ikisinide izler miyim bilmiyorum" diyenler Aequitas bakalım duruma göre gelirim diyenler Blue Dragon Ademania
Aequitas 22 Şubat 2011 22 Şubat 2011 Honki de ikou ka demiştim ama bu tablodan sonra düşünmeye başlayacağım
özz 22 Şubat 2011 22 Şubat 2011 Bu etkinliğin Gintama' yla alakası yok, bilginize. 2 film de Evangelion' dur.
Ryuk 22 Şubat 2011 22 Şubat 2011 Gintama !f film festivali kapsamında gösteriliyor. Hâlâ devam ediyor
özz 23 Şubat 2011 23 Şubat 2011 Yahu şu Gintama muhabbetini kapatsak. Bu buluşmanın Gintama ile uzaktan yakından alakası yok. Sadece Evangelion filmleri var buluşmada. Gintama' ya zamanı uyan kendi gidecek artık.
Retsamllort 23 Şubat 2011 23 Şubat 2011 Bir şey soracağım şimdi bu evangelionu hiç izlemeyen biri birşeyler anlayabilir mi?. (en azında hikaye hakkında bir şeyler)
SPAWN-TheUndead 23 Şubat 2011 23 Şubat 2011 Pazar günkü programa bende gireceğim. Aslında cumartesiyede gitme isteğim var ama bakalım... Orada görüşürüz minna ^_^
ademania 25 Şubat 2011 25 Şubat 2011 Gün uygun gözüküyor, bir aksilik çıkmaz ise ben de gelebilirim, seriyi bitirmiş ama filmlerini izleme fırsatım olmamıştı hem.
Aurora Borealis 1 Mart 2011 Yazar 1 Mart 2011 Dün çok sevdiğim bir büyüğümü ve iş arkadaşımı kaybettim. bu pazar buluşmaya bu sebepten dolayı üzülerek katılamayacağım gelen arkadaşlardan çok çok özür dilerim.
özz 4 Mart 2011 4 Mart 2011 Arkadaşlar son durum nedir şimdi? Organizasyonla ilgilenen Worless özel nedenlerden dolayı aramızda olamayacak dolayısıyla nasıl bir yol izleyeceğiz karar verelim. 2 Evangelion filmi var. 1. film saat 10' da 2. film 12.20' de Gösterim yeri; Levent Kültür Merkezi Kroki; http://www.istanbul.tr.emb-japan.go.jp/film2009/tmap.pdf Öncelikle kesin gelmeyi düşünenler parmak kaldırsın, sonra ilk film çok erken bir saatte, herkes Leven Kültür Merkezi' nin yerini biliyor mu? Herkes doğrudan mekana mı gider yoksa belli bir yerde toplanmayı mı ister? Ben Beşiktaş' tan gitmeyi düşünüyorum Anadolu' dan ya da yakın çevreden gelecek varsa saat 9 gibi Beşiktaşta buluşup beraber gidebiliriz. Fikirleri alalım.
gundamaster 4 Mart 2011 4 Mart 2011 Ben ilk filme de geliyorum. Anadolu yakasından Metrobüs ile gelecekleri Zincirlikuyu'da da karşılayabilirim. Saat 09:30 gibi Zincirlikuyuda buluşup Kültür Merkezi'ne birlikte gidebiliriz.
SPAWN-TheUndead 4 Mart 2011 4 Mart 2011 Şöyle yapalım isterseniz, hep birlikte gitmek isteyenler... anadolu kısmında olan arkadaşlarımız ile sabah kadıköyde beşiktaş vapurunun kalktığı limanda buluşalım, beşiktaşa geçtiğimizde de Özz ve avrupa yakasından gelen başka arkadaşlar ile buluşur ve topluca levente akarız.
hione 5 Mart 2011 5 Mart 2011 kadıköye ordan beşiktaşa ordan levente gitmek sanırım gereksiz yere yolu uzatmak olur diye düşünüyorum , bahadırın teklifi daha bi cazip geldi bana kerimide yanıma alıp o güzargahtan gitmeyi tercih ederim şahsen ...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap