Aurora Borealis 4 Mart 2011 Share 4 Mart 2011 (düzenlendi) 13 Club TANITIM 13 Club aynı kişilerin farklı hikayelerinden oluşmaktadır ve size eğer gelecek hakkında bir şeyler öğrenebilecek olsaydınız ne yapardınız? Diye soruyor. Zengin olmak, ilah olmak, ünlü olmak.. Sizin tercihiniz ne olurdu bilmiyorum ama kahramanlarım kendi tercihlerini yaptı. Her tercih elbette beraberinde başka bir zincirleme reaksiyona da sebep olabilir. Ne için neden vazgeçtiler… KARAKTERLER Kudan - Ana Karakter DİĞER İSİMLERİ Orijinal: 13 Club Japonca: サーティーンクラブ Diğer: 13Club BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 2 Bölüm sayısı: 11 Yayım: 18 Eki 2008 - 19 Ara 2009 Dergi: Ultra Jump Eser: Tatsuya Shihira (Hikâye & Çizim) Türler: Aksiyon, Gizem, Seinen İSTATİSTİKLER Puan: 6.99 Sıra: 8868 Veriler 22 Aralık 2016 Perşembe günü 12:49 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 19517 Düzenlendi: 22 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
hakki90 4 Mart 2011 Share 4 Mart 2011 ilk bölümü okudum ve diyorum ki cidden süper herşey hayal ürünüdür diyor ama sağa sola sataşmalar dikkatimi çekti Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
hellsing 26 Mart 2011 Share 26 Mart 2011 ilgimi çekti çok iyi gibi. ancak Türkçe çevirisi mevcut değilmiş Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shinkaron 22 Nisan 2011 Share 22 Nisan 2011 Tanıtım için teşekkürler. Ben de buradan görüp baktım mangaya, çizimleri çok iyi. Salata hissini de henüz uyandırmadı dur bakalım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap