SPAWN-TheUndead 23 Mart 2011 Share 23 Mart 2011 BON JOVI 18 YIL SONRA TEKRAR ISTANBUL’DA! Efsanevi rock grubu BON JOVI İstanbul’a geliyor. Greatest Hits Tour kapsamında ülkemize gelecek Bon Jovi 8 Temmuz 2011’de 18 yıl sonra tekrar İstanbul’da... Kasım ayında yayınladıkları BON JOVI GREATEST HITS albümüyle dünya çapında 1 numara olan grup, Greatest Hits Tour kapsamında Türkiye’nin yanısıra Amerika, Kanada ve tüm Avrupa’da sahne alacak. Kaçırılmaması gereken bu konsere Bon Jovi 1 Boeing 747 ve 65 Tır dolusu show malzemesi ile geliyor! En ayrıntılı bilgi için; http://www.bonjoviturkey.com Bilet alımları için; http://web03.biletix.com/etkinlik/MLBON/TURKIYE/tr Organizasyon; http://www.purpleconcerts.eu Evet arkadaşlar hasret bitiyor. (En azından benim için ^_^) Yıllardır çabaladık, didindik... zaman zaman ucuna kadar geldik ama kaçırdık. Lakin şimdi her şey hazır ve her şey kesinleşmiş durumda. Bu konser bu sefer olacak kardeşim. Türk Telekom Arenada işallah sizlerden de gelen olursa görüşmek dileği ile diyorum... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 23 Mart 2011 Share 23 Mart 2011 heeeee ... vay... kaç yıl sonra geliyor ha... 4 mayısta da blind guardian konseri var bu yıl bereketli olacak müzik açısında galiba... blid guardiana kesin gidiyorum da, bon jovi için henüz bir şey diyemem.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DeadlySoul 28 Mart 2011 Share 28 Mart 2011 Sahne onu 400'u gordukten sonra vaz gectim Blind Guardian benimde kesin gibi ama sagolsunlar hafta icine koymuslar patlayabilitesi var. Zaten Sahne onude tukenmis Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 29 Mart 2011 Share 29 Mart 2011 acaip üzülürüm süpriz bir hediye olacak elimde patlarsa ama öyle bir şey olurda blind konseri patlarsa o biletleri biletikse yedirtirim işte... yaaa yaa adamlar zaten tee kaç sene önce gelmişti.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DeadlySoul 31 Mart 2011 Share 31 Mart 2011 Yok o anlamda demedim Yani hafta ici oldugu icin isi cikan bir suru kisi gidemeyebilir dolayisiyla beklenen ilgiyi goremeyebilir. Insan sunu cumaya filan alirda bizide zora sokmaz.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shinkaron 14 Nisan 2011 Share 14 Nisan 2011 Bon Jovi'ye de gel Worless. Beraber gidelim hatta Ben çocukluğumdan beri seviyorum bu grubu. Hiçbir konserine de gidemedim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 14 Nisan 2011 Share 14 Nisan 2011 olur canım benim gideriz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shinkaron 14 Nisan 2011 Share 14 Nisan 2011 Heyo! Tarih de tam bana uygun gibi zaten. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SPAWN-TheUndead 7 Temmuz 2011 Yazar Share 7 Temmuz 2011 Yarın büyük gün. Gelen var mı? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap