Underfined 1 Nisan 2011 Share 1 Nisan 2011 Popüler animelerden biri olan(Japonyada tabiki )2008 yapımı Inazuma Eleven serisinin başka bir sezonu resmi olarak duyuruldu.Yapılan açıklamaya göre halen devam eden seriden bağımsız olacak olan seri Mayıs 2011 de başlayacak.Devam eden serinin sonlanacak olması veya sonlanma tarihi hakkında bir bilgi yok..Gelişmeleri aktaracağım... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 1 Nisan 2011 Share 1 Nisan 2011 Aequitas aiş çıktı biri bitmeden. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aequitas 1 Nisan 2011 Share 1 Nisan 2011 @Chobits Zevkle Zaten Inazuma Eleven tahminimce bitmeye yakın. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aequitas 1 Mayıs 2011 Share 1 Mayıs 2011 Güzel bir inazuma eleven bizi bekliyor gibi görünüyor. Heyecanla bekliyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 1 Mayıs 2011 Share 1 Mayıs 2011 Biri bitmeden diğer sezonun çıkması bana saçma geliyor.Devamının gelmesini beklediğimiz o kadar seri varken yazık bence.:birsey gelmez: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aequitas 2 Mayıs 2011 Share 2 Mayıs 2011 Biri bitmeden derken Inazuma Eleven bitti zaten. Go ise 10 yıl sonrasını ele alacak. Oyunları da animesi de üretim yerinde popüler olduğu için bana oldukça adil geldi. rer1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
rocker_tr 15 Mayıs 2011 Share 15 Mayıs 2011 Yeni seri bugün başladı... ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap