Underfined 1 Nisan 2011 Share 1 Nisan 2011 Benimle birlikte birçok animecinin de iyi yorumlar yaptığı Higurashi no Koro ni animesinin yeni bir OVA serisi duyuruldu..Serinin konusu hakkında bilgi verilmedi.21 Temmuz 2011-25 Ocak 2012 arası 4 bölümden oluşacak OVA yı birçok kişi gibi bende iple çekiyorum... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 1 Nisan 2011 Share 1 Nisan 2011 Bu aralar duydugum en güzel haber.Rei sezonu benim gibi pek çok izleyici için beklentilerden çok uzaktı.Umarım bu OVA sezonu bu açıdan tatminkar olur. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
VarOlanBiri 1 Nisan 2011 Share 1 Nisan 2011 Vay vay beklediğim serilerden biri:) Yeni ovayı acaip merak ediyorum, sabırsızlıkla bekleyeceğim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
martikanadi 1 Nisan 2011 Share 1 Nisan 2011 OfffOffff Umino ya ne oldu bilen var mı ?.... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
LQFT 2 Nisan 2011 Share 2 Nisan 2011 Bu çok güzel bir haber Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 2 Nisan 2011 Share 2 Nisan 2011 Uminedo gelsin bu da gelsin hepsini izleriz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 2 Nisan 2011 Share 2 Nisan 2011 He he büyük bir merakla bekliyor olucam Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ersin_kiraz 3 Nisan 2011 Share 3 Nisan 2011 Valla çok güzel bir haber oldu bana ve benim gibi bu serinin hayranlarına.İnşallah bu OVA serisi geçenkinden çok daha iyi olur. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
amane 5 Nisan 2011 Share 5 Nisan 2011 Higurashi serisinin büyüük bir fanı olarak Rei'den beklediğimi alamamıştım.Çizimler güzelleşti demişlerdi ama ben Kai'deki tarzı daha çok seviyodum açıkçası.Neyse.Umarım bu OVA güzel olur.Dört gözle bekliyorum *-* Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
crows005 6 Nisan 2011 Share 6 Nisan 2011 Yeni başladım seriye ama çok etkileyici bir anime. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap