fishéyé 3 Nisan 2011 Share 3 Nisan 2011 Geçtiğimiz yıl A-1 stüdyosu tarafından mangadan uyarlanan working 13 bölümlük bir animeyle izleyicisiyle buluşmuştu.A-1 stüdyo 2. sezon için kolları sıvadı.Serinin ikinci sezonunun yönetmenliğini daha önce Ladies versus Butlers serisinden tanıdığımız Atsushi Ootsuki üstlenecek. 2. sezonun Amerika'da ne zaman yayımlanmaya başlayacağı hakkında şu ana kadar bir açıklama gelmedi.Animenin dağıtımını NIS America Wagnaria adı altında yapmayı planlıyor. 2. sezonun fragmanı http://www.youtube.com/watch?v=NdKlurVHJys Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
NitroCharger 3 Nisan 2011 Share 3 Nisan 2011 Waay . Bu yaz en çok güldüğüm seri. Umarım cevirisi yapılır. Her hafta bölümünü dört gözle beklerdim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ReinXeed 3 Nisan 2011 Share 3 Nisan 2011 Güzel bi' haber. Taneshima-senpai ile Kyouko-san'ı tekrardan görmek güzel olacak. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aequitas 3 Nisan 2011 Share 3 Nisan 2011 Seitokai Yakuindomo'nun 2.sezon haberi de geldi mi 4-koma fırtınası başlar Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
GeNeRaL52 3 Nisan 2011 Share 3 Nisan 2011 güzel haber. beğendiğim bi animeydi. çevirisi yapılır umarım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 3 Nisan 2011 Share 3 Nisan 2011 Tutmayınnn beniiiiiiiiiiiii. Katanashi geliyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 3 Nisan 2011 Share 3 Nisan 2011 Bu habere sevinmelimi yoksa ulatramı sevinmeli İşte en çok 2. sezonunun gelmesini istediğim animelerden biri buydu inş. buda 1. sezonu gibi çıkar çıkmaz çevrilmeye başlanır Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
KirikAlita 4 Nisan 2011 Share 4 Nisan 2011 Ne zaman çıkabileceğini bilsem ne kadar güzel olacak Edit: Şimdi izledim de trailer'ı sonu acayip komikti yaa Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ademania 4 Nisan 2011 Share 4 Nisan 2011 Komedi unsuru harika verilmişti, çok da renkli bir animeydi, MAL'da görmüştüm haberini birkaç gün önce, sabırsızlıkla bekliyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
rocker_tr 5 Nisan 2011 Share 5 Nisan 2011 Obaaa.. Süper haber... Gene yarılacaz ekran başında... ^^ İlk seriyi yanılmıyorsam Animeou çevirmişti. Umarım birileri çevirir seriyi... ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
boa 6 Nisan 2011 Share 6 Nisan 2011 Çok iyi olmuş bu 2. sezon haberi zaten animenin sonu da biraz havada bitmiş gibiydi çok sevindim:) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
*Lenoussia* 7 Nisan 2011 Share 7 Nisan 2011 çok güzel bi haber merakla bekliyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
amane 7 Nisan 2011 Share 7 Nisan 2011 2. sezonun geleceğine kesin gözüyle bakıyordum zaten.Çok iyi geldi bu haber *-*.Dört gözle bekliyorum(her yere de aynı şeyi yazıyorum asddasfh) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hell Butterfly 19 Nisan 2011 Share 19 Nisan 2011 Çok eğlenceli,komik bir animeydi. Devam etmesi iyi olmuş biraz kendimize gelelim =D Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Luna 19 Nisan 2011 Share 19 Nisan 2011 (düzenlendi) ... Düzenlendi: 6 Kasım 2019 (Luna) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
hell_wa 10 Mayıs 2011 Share 10 Mayıs 2011 Takanashi, Inami'den daha ne kadar dayak yiyecek merak ediyorum. Ama daha çok Yamada delisini ösledim phen yha Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 11 Mayıs 2011 Share 11 Mayıs 2011 Güz dönemi animeleri arasında bu seriyide gördüm bekleyenlere duyrulur. http://www.wagnaria.com/index.html Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 15 Ağustos 2011 Share 15 Ağustos 2011 Altyazılı seiyuu duyuruları: Dün yayınlanan ilk uzun fragman: http://www.wagnaria.com/special/pv03.html Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
hell_wa 15 Ağustos 2011 Share 15 Ağustos 2011 Zaten serinin sonunu düşünürsek bir ikinci sezonun gelmemesi olanaksızdı Edit: ANN'de ve WORKING!!'in resmi sitesinden anladığım kadarıyla 2011 Sonbahar sezonunda Working'!! (MAL'da böyleydi) bizlerle buluşacak... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap