Jump to content
  • Kayıt Ol

ARC "AniDB" 2010 Ödülleri


meyday

Önerilen İletiler

AnimeReactor Ödülleri 2010

Kişilerce seçildiği için doğal olarak herkesin düşüncesini yansıtmaz, ama ne izleyeceği konusunda kararsızlık yaşayanlara aday çerçevesi ile bile yararlı olacaktır. Çıkarılan adaylar bu yılın türlerine göre en iyileridir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 14
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • meyday

    4

  • ishak

    2

  • fudy

    2

  • Aequitas

    2

En Çok Yazanlar

Best Animation / Artwork=Evangelion Shin Gekijouban (bencede 10/10 full)

Best Action Anime=Highschool of the Dead ( ne alaka ??? en iyi echhi desek daha doğru olur)

Best Romance Anime=Kimi ni Todoke ( bu beklendık sonuç )

Best Science-Fiction Anime=Evangelion Shin Gekijouban / Eve no Jikan Gekijouban ( 10/10)

Best Female Lead Character=Kuronuma Sawako (Kimi ni Todoke) (yorum yok)

sse54sse54sse54

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@ishak

Niye öyle diyorsun Highschool of the Dead içinde aksiyon yok mu yani :D Ecchi-action olarak ise daha iyisini görmedim :D

Genel olarak hiçbir ankete itibar etmem, ama çıkarılan adaylar içinde eksik yok. En fazla Gintama'nın aldığı ödüllerde sevindim. Gördüğüm isimler içinden izlemek istediğim ise Yojouhan Shinwa Taikei.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

High school of the dead'e ecchi yönünden tapılmasını haklı buluyorum, ama o kadar adayın içinden hakedecek bir yapım olduğunu düşünmüyorum. Tabii bu benim düşünmemle bitmiyor. Onlar da haklı ne diyelim. Şimdi Supernatural'dan alıntıyla bir espri yapardım da, ban yemeyek :lol:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@ mey usta adam kızı kum torbası gibi kulanıyordestekli ateş etmek için daha ne olsun yav aksiyon bol tama ama çizimler duple ecchi

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yok, ben onu zaten kinayeli dedim ve yanına o yönde ifade koydum, ama anlaşılamadım :D

Ama şunu belirtemem gerek ki onların o ödülü animedeki güzel bacaklar hatırına verdiklerini düşünmüyorum. Öyle olsaydı juri ödülünde olmaması gerekirdi. Demek ki ona inanmışlar ve vermişler. Emin olduğum şeyler bu seçimi hazırlayanların animelerin hepsini izledikleri, sadece birkaçını izleyerek en iyisi budur diye farazi tahminlere dayanmadıkları, sadece resmine bakarak değerlendirmedikleri ve yıllardır bu titizlikle seçimlerini yaptıkları. Herkesin beğenmedikleri olasa da çerçeve olarak en geçerli ve güvenilir olan budur. Paylaşma nedenim de bu. :qiyiii:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Emin olduğum tek şey jürinin aksiyon anlayışı ile benimkinin farklı olduğu. Boing boing 4r32

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

High school of the dead hmm bir iki bölüm izledim aklımda kalan zombiler yaşanan üzücü olaylar ve kan olması gerekirken. Aklımda kalan tek şey kızların poposu ve göğüsleri... Yapımcılar nerden kazanıcaz ilgi çekicez derken saçmalamışlar bence.

Kimi ni Todoke aldığı sonuçlar bence çok iyi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ödüller genelde hak edenlere verilmiş. İnternetteki en sağlam ödül törenine sahip olduklarını bir kere daha gösterdiler bence.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Gintama 2010 değil 2006'da başladığından, FMA: Brotherhood ve Evangelion 2.0 da 2010 değil 2009 yapımı olduğundan ve çoğu kategoride bir değil iki kazanan belirlendiğinden (oyların eşit olması bana pek olası gelmiyor) pek de referans alınası bir liste gibime gelmedi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@Akuma, o ikiliklerin sebebi üyelerin verdiği oylar + kendi yönetici grubunun oylar olarak belirlenmesinden ötürü oluşmakta.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Fudy'nin cevapladığı dışındakilere kendi bildiğim kadarıyla yanıt vereyim.

Değerlendirmeye almak için başlama tarihine değil, bitiş tarihine bakıyorlar. Ancak bu şekilde bir yapım hakkında en sağlıklı fikre ulaşabileceklerini düşündüklerinden. Gintama ve FMA bu şartlara göre listedeler. Evangelion filmi için ise 2009'da yayınlandığı doğru, ama 2009 yılında izleme olanağı Japonya dışında bulan sanıyorum pek yoktur. Bunun gibi televizyonda yayınlanmayan yapımlar için piyasaya çıktıkları tarih baz alınıyor. Aksi zaten yine öngörülere göre seçim yapmak olur. Keza King of Thorn'da 2009 çıkışlı ama ancak 2010-2011'de izleme imkanı bulunabilen bir film. Güncel bir örnek olarak Colorful filmini gösterebilirim. 2010 yapımıdır ama izlemek için olanağı yok.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

FMA epeyce ödül almış valla çok seviyordum animeyi o yüzden de (bana göre) aldığı ödülleri hak ediyor

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Güzel liste olmuş cidden ama bazı ödüllerde sorun var gibi geldi gerçi sizde yazmışınız sadece onların kişisel tercihi diye de en basit örnek olarak Saeko nun en iyi bayan karakterlerin arasında aday bile olmamasına çok şaşırdım valla. Böyle bir kaç dal vardı tabi yine de güzel yapmışlar. Paylaşım için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?