Jump to content
  • Kayıt Ol

Crysis 2


Aurora Borealis

Önerilen İletiler

crysis-2-wallpaper-blood.jpg

Türü: FPS

Geliştirici: Crytek

Dağıtıcı: Electronic Arts

Yaş Sınırı: 16+

Web Sitesi: www.mycrysis.com

Çıkış Tarihi: 25 03 2011

İşletim sistemi: Windows XP, Vista ya da Windows 7 (son servis paketi yüklü olmalı)

İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.00 GHz, AMD Athlon 64 x2 2.00 GHz veya daha iyisi

Bellek: 2 GB (Vista için 3 GB)

Boş alan ihtiyacı: 9 GB

Ekran kartı: Nvidia 8800 GT 512 MB, ATI HD3850 512 MB veya daha iyisi

Ses: DirectX uyumlu ses kartı

DirectX 9.0c

Crysis 2’ye bir özel birlik askeri olarak başlıyoruz. Önce denizaltımız saldırıya uğruyor ve

sonra kendimizi NewYork’un ara sokaklarında ve çok tanınan bölgelerinde buluyoruz. Bu defa savaş sivillerden uzakta değil tam onların içerisinde devam ediyor. Bir salgın yüzünden karantina altına alınmış şehiri bir de uzaylılar işgal eder. Sıkıyönetim yüzünden şehre egemen olan C.E.L.L. askerileri sizin peşinizde. Aslında herkes sizin değil sadece nano giysisinin peşindedir...

Detyalar için; http://tr.wikipedia.org/wiki/Crysis_2

Not: Türkçe seslendirmeli bir oyun oynamak acaip keyifli. Bu tarz oyunları oynayanları izlemeyi oynamaya tercih etsem de, bu oynu oynamak izlemekten daha keyifli. Kendi pc'mden ekran görüntüsü almak istedim ama beceremedim. PC, X box ve Playstation versiyonları mevcut

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 17
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • spartiate

    4

  • Aurora Borealis

    3

  • hell_wa

    3

  • DrCrow

    2

vallaha bu hafta olmasa bile haftaya kesin ps3 versiyonunu alıyorum bu oyunun :) daha öne türkçe seslendirmeli bir oyun oynamamıştım, bakalım nasıl bir deneyim olacak... ayrıca tanıtım için teşekkürler worless:qiyiii:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

görsel olarak çok iyi. Ama seslendirmeler ilk başta bir garip geliyor özellikle birlikle buluştuğun da birlikte elemlardan biri karadenizli :D çok gülmüştüm .. azcık küfürlü bana normal geldi film tadında olmuş. yarıtkların büyüklerini öldürmek mesele ama C.E.L.L. elemanlarını öldürmek için bir şarjör boşaltmana gerek kalmıyor o açıdan sevdim. öldürdüğün her yaratıktan nano giysini geliştimek için enerji alıyorsun ama illet bir şey bütün özelliklerini açan biri varsa onu valla tebrik ederim. umarım keyif alırsın..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Seslendirmeler çok güzel senaryo modunda şöyle bir gezindim ama direk çoklu oyuncu moduna girdim. Çok büyük bir beklentim yoktu zaten öylede oldu çok dar alanlarda oynuyorsunuz, biraz daha geniş alan olsa ve oyuncu sayısı artsa hiç fena olmazdı :) . Grafik kalitesine söylenecek söz yok gayet başarılı ve serinin ilk oyunundaki gibi düşük performans almak gibi bir kaygınız yok.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Valla bana göre harika bi oyun. Daha çıktığı günün ertesi gün aldım. Seslendirme çok güzel hatta Karadenizli (rivayetlere göre Trabzonlu) bi eleman bile var. Ama Alcatraz'ın konuşmaması canımı sıktı:kirmizi:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

grafıksel olark olarak gözlere şölen versede sitem gereksinileri çok bende 8800gt var ama genede yüksek patlamalarda kasıyor 2. pcde HD4670 var on dada durum aynı oyunu bittirdim bol aksıyon grafıksel şölen ve türçe sesler :Q

ortalama oyun süresi 8 saat gibi bu pcden pcye deyişir bence oynaması gereken oyunlardan :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Görüntüler adeta bir filmmişcesine iyi olsa da hiç de kötü olmayan bilgisayarımın ekran kartını felç etti kendileri. Ekran çırpındı, can çekişti...v.s Son teknoloji sistemleri olmayanları uyarayım. Bir de evdeki bilgisayarda deneyeceğiz mecbur.

İlkini de almıştım ama bir defa oynamışlığımız yok. Neymiş illa internetten kurulum onayı, evde sağlam kafa oynatmadılar oyunu. Bu gıcıklıkları yüzünden ilk oyunu orjinal aldığım halde ikincisini internetten indirdim.

Not: Bunu niye mi yazdım? Belki internet olmadan kurulumu atlatmanın yolunu bilen yardımsever bir arkadaş mesaj atar da yardım eder bana diye.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

oyun bimeks güvencesiyle dün evime olaşmış... haftasonu ps3 versiyonu ile ilgili kısa bir yorum yaparım artık

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

ps versiyonu ile ilgil görüşlerini bekleriz :) umarım keyiflidir senin içinde oyun..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

ps versiyonu ile ilgil görüşlerini bekleriz :) umarım keyiflidir senin içinde oyun..

3 saat kadar bir oynadıktan sonra ilk görüşlerim:

negatif yanlar: oyun güzel ancak battlefield ve COD gibi rakiplerinden geride kalmış... özellikle düşman askerlerinin sizi 1km den pompalıyla vurabilmesi, gördüğünüz bir çok şeyi patlatamamanız, silahların kısıtlı olması gibi olumsuz özellikleri var...

pozitif yanlar: türkçe oynanabilir olması bomba olmuş... çeviriler ve seslendirmeler harika diyebilirim, çok zevkli... nano kıyafetin özellikleri oyuna renk katıyor,gizlilik modunu ayrı bir seviyorum.. ayrıa 3d tv desteği süper bir özellik(her ne kadar kullanamsam da:D)

oyun 85 gibi bir not alıyor benden, alınıp oynanması gerekir diye düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...

ben ortaya ateş açıp kafasına denk gelmesini ümit etmekle yetiniyorum :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

harika oyun. özellikle türkçe olanında bi askerin lazca konuşması olayı çok güzel düşünülmüş :gul gul: 1.sinide oynamak şart oldu artık :otgorite:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Birinciye göre daha geliştirilmiş, seslendirmeler harika ve türkçe olması cidden süper, elbisenin özelliklerinin geliştirilmesi de bir artı, yükleme süresinin uzunluğu dikkatimi çeken eksi yanı, belki yaratık çizimleri daha iyi de olabilirdi, fps severler oynamalı bence.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?