Jump to content
  • Kayıt Ol

NARUTO Shippuuden Blood Prison Movie 5 İlk görüntüleri yayınlandı.

Önerilen İletiler

2uyks90.jpg

5.filminde ,hayat olacak mı tam olarak emin olmasakta yine de ümitvar olmak lazım.Yeni tanıtım videoları gelecektir.O zaman konu daha da ortaya çıkacaktır. Temmuz ayında gösterime girecek ,daha dördüncüsünü seyretmedik.Anime serisinin neresinden alacaklar ,hangi konuya deginecekler ,en merak ettigim konu diyebilirim.Japonyaya da gidilmez ki:D, İyi sabırlar.

Resmi sitesi

http://www.tv-tokyo.co.jp/anime/naruto/movie11/index.html

• İleti 24
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

• spartiate

3

• bedifeci

2

• ozman

2

• vkopuzoglu

2

Son çıkan filmlerini izlemeden yeni filmlerinin haberleriyle karşılaşıyoruz, ne kadar da harika :962129:

Orjinal seriyle bağlantısı olmayan filmleri izlemek bana gereksiz geliyor.Sanırım buda onlardan biri olcak.:sok aglama:

Şuan beklediğim tek şey sasuke naruto ws.

geçen seneden beri büyük bir naruto fanıyım, filmi de merakla bekliyorum (tahminen 2012 aralık gibi izleriz diye düşünüyorum, tabi mayaların kehaneti tutmazsa:P)

naruto özellikle son bölümleriyle benim kalbimi kazanan bir anime arada çok sıkmaya başlamıştı (shippuden ilk 100 bölümü diyebilirim) film güzel olacak gibi görünüyor merakla bekliyorum

Sanırım Naruto bir şeyden suçlu bulunuyor ve hapse götürülüyor gibi bir hisse kapıldım. qhey

Ya bundan önce Naruto: Shippuuden Movie 4 - The Lost Tower die bir filmi duyrulmuştu ona ne oldu o çıktımı ki bunu gösteriyorlar xD Naruto filmleri pek sevmem ama bu sefer ki gerçektende güzel birşeye benziyor :D

Ya bundan önce Naruto: Shippuuden Movie 4 - The Lost Tower die bir filmi duyrulmuştu ona ne oldu o çıktımı ki bunu gösteriyorlar xD Naruto filmleri pek sevmem ama bu sefer ki gerçektende güzel birşeye benziyor :D

o çıktı çıkmasına da henüz dvd'si falan çıkmadığından net ortamına düşmedi... japonya'da sinemaya gidebilen şanslılar izleyebildiler sadee234yt7

yaw daha 4.flimi izlemedik ne bu aniden:quyari:neyse ben animeye Naruto ile başladım her zamanda Naruto izlerim:D

güzel bir haber oldu bu.serisini de takip ettim filmlerini de.

Naruto, shinobi güçlerinin elinden alınmasıyla cezalandırılıyor. Sanırsam:2936:

Naruto, shinobi güçlerinin elinden alınmasıyla cezalandırılıyor. Sanırsam:2936:

evet, internette azıcık dolandımda, konu yaklaşık böyle gibi... başına gelmedik kalmadı çocukcağızın :P

bu arada azıcık daha uzun bir trailer'ı daha var;

http://www.youtube.com/watch?v=Rg3cAiCmdG8

Oha yav! Harika haber valla daha dördü seyredemesekte çok farklı bir Naruto filmi seyredeceğiz sanırım. Naruto birilerini mi öldürüyor noluyor ortalık bayağı karışıyor sanırım. Zaten zor sabrediyoruz iyice heycan bastı içimi yav qhey

Ayrıca trailerları paylaşanlara da çok teşekkürler

Ben 2. filmde kalmışım. :D 3. filmi izleyeyim bari bir ara.

Evet yav harika bişeydi bu anime müziklerini dinlerken rast gelmiştim buna youtube ta

kirigakure,iwagakure yi öldürrmek,raikageye suikast diye bir konusu var.

• 2 hafta sonra...

Bu arada arkadaşlar 4 film rawı çıktı :D

çıksa ne olacakki,izledik ve çok kötü,çokkk...yok arkadaş nerde heyecanlandıracak senaryo vs... bir şey yok...klasik kahraman-kötü filmi işte....1r56

• 2 ay sonra...

4. filmini izledim beğendim de , umarım bu da en az 4. gibi güzel olur.

• 4 hafta sonra...

beyler movıe 4 cıkalı altyazılı epey oluyor gercekten 5 cıktı bıle sadece daha dusmedı 4 u ve herturlu anımeyı anımelerın fılmlerını ızlemek manga okumak ıcın turkanıme.tv ye gozatabılırsınız

Dediklerini burada herkes biliyor. :) Burdakilerin çoğu animeyi online seyretmez. Online seyrettirenler genelde videonun kalitesini düşürürler ,ingilizce altyazı ile Türkçe altyazıyı iç içe sokabiliyorlar.Ne karaoke nede altyazı seçimine özen gösterirler.Geneli izin konusunda duyarsızdır ,çevirmenden nede sitelerden izin alırlar .Genelde reklamla sitelerini boğarlar ,birazda para hırsları vardır. İşleri güçleri rast gelsin faydalı tarafları da var.Muhakkak takip edenleri de çoktur.İlke olarak kaliteyi severiz Animeyi fansublayan sitelerden yada altyazı sitelerinden indiririz.Bu ara burası reklam yeri değil site tanıtım kısımları var.Oranın temsilcisiysen oraya başlık açarsın.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?