bedifeci 9 Nisan 2011 Share 9 Nisan 2011 5.filminde ,hayat olacak mı tam olarak emin olmasakta yine de ümitvar olmak lazım.Yeni tanıtım videoları gelecektir.O zaman konu daha da ortaya çıkacaktır. Temmuz ayında gösterime girecek ,daha dördüncüsünü seyretmedik.Anime serisinin neresinden alacaklar ,hangi konuya deginecekler ,en merak ettigim konu diyebilirim.Japonyaya da gidilmez ki:D, İyi sabırlar. Resmi sitesi http://www.tv-tokyo.co.jp/anime/naruto/movie11/index.html Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aequitas 9 Nisan 2011 Share 9 Nisan 2011 Son çıkan filmlerini izlemeden yeni filmlerinin haberleriyle karşılaşıyoruz, ne kadar da harika Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 9 Nisan 2011 Share 9 Nisan 2011 Orjinal seriyle bağlantısı olmayan filmleri izlemek bana gereksiz geliyor.Sanırım buda onlardan biri olcak. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
crows005 9 Nisan 2011 Share 9 Nisan 2011 Şuan beklediğim tek şey sasuke naruto ws. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
spartiate 9 Nisan 2011 Share 9 Nisan 2011 geçen seneden beri büyük bir naruto fanıyım, filmi de merakla bekliyorum (tahminen 2012 aralık gibi izleriz diye düşünüyorum, tabi mayaların kehaneti tutmazsa:P) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lantis 9 Nisan 2011 Share 9 Nisan 2011 naruto özellikle son bölümleriyle benim kalbimi kazanan bir anime arada çok sıkmaya başlamıştı (shippuden ilk 100 bölümü diyebilirim) film güzel olacak gibi görünüyor merakla bekliyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 9 Nisan 2011 Share 9 Nisan 2011 Sanırım Naruto bir şeyden suçlu bulunuyor ve hapse götürülüyor gibi bir hisse kapıldım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 9 Nisan 2011 Share 9 Nisan 2011 Ya bundan önce Naruto: Shippuuden Movie 4 - The Lost Tower die bir filmi duyrulmuştu ona ne oldu o çıktımı ki bunu gösteriyorlar xD Naruto filmleri pek sevmem ama bu sefer ki gerçektende güzel birşeye benziyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
spartiate 9 Nisan 2011 Share 9 Nisan 2011 Ya bundan önce Naruto: Shippuuden Movie 4 - The Lost Tower die bir filmi duyrulmuştu ona ne oldu o çıktımı ki bunu gösteriyorlar xD Naruto filmleri pek sevmem ama bu sefer ki gerçektende güzel birşeye benziyor o çıktı çıkmasına da henüz dvd'si falan çıkmadığından net ortamına düşmedi... japonya'da sinemaya gidebilen şanslılar izleyebildiler sadee234yt7 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Yuki Judai 9 Nisan 2011 Share 9 Nisan 2011 yaw daha 4.flimi izlemedik ne bu aniden:quyari:neyse ben animeye Naruto ile başladım her zamanda Naruto izlerim:D Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Sky_King_Goko 10 Nisan 2011 Share 10 Nisan 2011 güzel bir haber oldu bu.serisini de takip ettim filmlerini de. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
MeiOu 10 Nisan 2011 Share 10 Nisan 2011 Naruto, shinobi güçlerinin elinden alınmasıyla cezalandırılıyor. Sanırsam:2936: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
spartiate 10 Nisan 2011 Share 10 Nisan 2011 Naruto, shinobi güçlerinin elinden alınmasıyla cezalandırılıyor. Sanırsam:2936: evet, internette azıcık dolandımda, konu yaklaşık böyle gibi... başına gelmedik kalmadı çocukcağızın bu arada azıcık daha uzun bir trailer'ı daha var; http://www.youtube.com/watch?v=Rg3cAiCmdG8 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
vkopuzoglu 12 Nisan 2011 Share 12 Nisan 2011 Oha yav! Harika haber valla daha dördü seyredemesekte çok farklı bir Naruto filmi seyredeceğiz sanırım. Naruto birilerini mi öldürüyor noluyor ortalık bayağı karışıyor sanırım. Zaten zor sabrediyoruz iyice heycan bastı içimi yav Ayrıca trailerları paylaşanlara da çok teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 12 Nisan 2011 Share 12 Nisan 2011 Ben 2. filmde kalmışım. 3. filmi izleyeyim bari bir ara. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
THR 12 Nisan 2011 Share 12 Nisan 2011 Şuan beklediğim tek şey sasuke naruto ws. Kısaca bundan bahsediyorsun sanırım http://www.youtube.com/watch?v=m7dYf7CdKic&hd=1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
exii 12 Nisan 2011 Share 12 Nisan 2011 teşekkürler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
vkopuzoglu 13 Nisan 2011 Share 13 Nisan 2011 Evet yav harika bişeydi bu anime müziklerini dinlerken rast gelmiştim buna youtube ta Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ozman 13 Nisan 2011 Share 13 Nisan 2011 kirigakure,iwagakure yi öldürrmek,raikageye suikast diye bir konusu var. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
-Raistlin- 17 Nisan 2011 Share 17 Nisan 2011 Kısaca bundan bahsediyorsun sanırım http://www.youtube.com/watch?v=m7dYf7CdKic&hd=1 Manga takip etmiyorum ama bu animede geçecek olan Naruto vs. Sasuke değil sanırım apayrı bir şey. DVD'si Japonya'da beş bin kişiye verilmiş olan 6dklık bir ova. Ova - tv serisi karşılaştırmayın. Blood Prison ile ilgili başka bir teaser; YouTube - NARUTO Shippuuden Movie 5 HD - Blood Prison Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bonjour 28 Nisan 2011 Share 28 Nisan 2011 Bu arada arkadaşlar 4 film rawı çıktı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ozman 29 Nisan 2011 Share 29 Nisan 2011 çıksa ne olacakki,izledik ve çok kötü,çokkk...yok arkadaş nerde heyecanlandıracak senaryo vs... bir şey yok...klasik kahraman-kötü filmi işte.... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fungsclup 10 Temmuz 2011 Share 10 Temmuz 2011 4. filmini izledim beğendim de , umarım bu da en az 4. gibi güzel olur. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
vayybee 1 Ağustos 2011 Share 1 Ağustos 2011 beyler movıe 4 cıkalı altyazılı epey oluyor gercekten 5 cıktı bıle sadece daha dusmedı 4 u ve herturlu anımeyı anımelerın fılmlerını ızlemek manga okumak ıcın turkanıme.tv ye gozatabılırsınız Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bedifeci 1 Ağustos 2011 Yazar Share 1 Ağustos 2011 Dediklerini burada herkes biliyor. Burdakilerin çoğu animeyi online seyretmez. Online seyrettirenler genelde videonun kalitesini düşürürler ,ingilizce altyazı ile Türkçe altyazıyı iç içe sokabiliyorlar.Ne karaoke nede altyazı seçimine özen gösterirler.Geneli izin konusunda duyarsızdır ,çevirmenden nede sitelerden izin alırlar .Genelde reklamla sitelerini boğarlar ,birazda para hırsları vardır. İşleri güçleri rast gelsin faydalı tarafları da var.Muhakkak takip edenleri de çoktur.İlke olarak kaliteyi severiz Animeyi fansublayan sitelerden yada altyazı sitelerinden indiririz.Bu ara burası reklam yeri değil site tanıtım kısımları var.Oranın temsilcisiysen oraya başlık açarsın. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap