CHOBiTS 12 Nisan 2011 Share 12 Nisan 2011 Japon otakular yaptığı bir ankette kızların ve erkeklerin duymak istediği sözlerden oluşan bir anket hazırlamışlar. Japonca bilenler için altta spoiler içinde anket linkleri mevcut. İlk 10' a giren sözler şu şekilde. Erkeklerin Kızlardan Duymak İstedikleri 1. I don’t want to go home tonight 2. I have the most fun when I’m with you 3. When I’m with you I’m at ease 4. I’m glad I met you 5. I want to be with you forever! 6. Can I fall in love with you? 7. Can I hold your hand? 8. I wanted to meet you so I hurried over 9. I’m most happy now 10. Can I be your girlfriend? http://cache001.ranking.goo.ne.jp/crnk/ranking/017/hope_language_female/ Kızların Erkeklerden Duymak İstedikleri 1. When I’m with you I’m at ease 2. I have the most fun when I’m with you 3. I want to be with you forever! 4. I wanted to meet you so I hurried over 5. I’ve never loved anyone as much as I love you 6. I’m glad I met you 7. I love you more every time I meet you 8. I’m most happy now 9. Am I good enough for you? 10. I’m always thinking of you http://cache001.ranking.goo.ne.jp/crnk/ranking/017/hope_language_male/ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aequitas 12 Nisan 2011 Share 12 Nisan 2011 Hahaha. Süper ya. Hepsi de klişe animelerdeki sözler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 12 Nisan 2011 Yazar Share 12 Nisan 2011 Uygun yer bulamadım ve buraya açtım siz daha iyi yer biliyorsanız oraya taşıyın yada gereksizse silebilirsiniz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 12 Nisan 2011 Share 12 Nisan 2011 Bu Japon (otakular) ya çok saflar ya da çok romantik. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
antioksidan 12 Nisan 2011 Share 12 Nisan 2011 Bu Japon (otakular) ya çok saflar ya da çok romantik. Abi ben bir tanesine denk gelmiştim, gerçekten bir gün havadan kendisine bir hatun düşeceğine ya da eve geldiğinde evde bir tane güzel bir kadın bulacağına inanıyordu. Ya beni çok pis yedi ya da bu adamlar fazla LSD kullanıyor, bilemeyeceğim. Ayrıca I don’t want to go home tonight Bunu duyup da sevinmeyecek erkek yoktur. Otaku olmuş olmamış fark etmez Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 12 Nisan 2011 Share 12 Nisan 2011 Okancım bu adamlar hakikaten normal değiller. Bunun sebebi LSD midir içtikleri su mudur bilmem ama normal olmadıklarına eminim Ayrıca o "I don't want to go home tonight" değil de şöyle olsa daha bi anlamlı olurdu sanki I want to go to your home Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
antioksidan 12 Nisan 2011 Share 12 Nisan 2011 Haklısın abi, ben o ince çizgiyi görememişim Thor bizi otakuların şerrinden korusun. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 12 Nisan 2011 Share 12 Nisan 2011 @gundamaster Bahadır'cım bence havası ve o cümleye sevinmeyecek hiçbir erkek yoktur eminim, zaten üstü kapalı davet ettirme anlamında düşünüyorlar bence bu ''I don't want to go home tonight'' o satte kızı yalnız başına sokakta bırakacak değildir heralde yanındaki mert arkadaşımız da Kızların duymak istediklerini okudum da bu Japonlar büyürken bizim Yeşilçam Filmleri'ni mi izlemiş,çok merak ediyorum açıkçası Paylaşım harika olmuş CHOBİTS,akşam akşam sayende iyi güldüm,tabii antioksidan ve gundamaster yorumlarını da yabana atmayalım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 12 Nisan 2011 Share 12 Nisan 2011 @squaw Bir bayan ben eve gitmek istemiyorum dediyse bunun bir çok anlamı olabilir. O anlamların hepsini düşünmektense net bir tavırla istediğini söylemesi daha anlamlı ya. Uğraştırmasın yani Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 12 Nisan 2011 Yazar Share 12 Nisan 2011 @squawBir bayan ben eve gitmek istemiyorum dediyse bunun bir çok anlamı olabilir. O anlamların hepsini düşünmektense net bir tavırla istediğini söylemesi daha anlamlı ya. Uğraştırmasın yani Japonlar düşünmeyi seviyor öylesi daha iyi.Malum animelerde o sözlerden yanlış anlamlar çıkaracak çok fazla odun erkek var.Örneğin Sagara Sousuke kesin kıza bir ordu çadırı falan kurardı eve gitmek istemiyorum dese. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 12 Nisan 2011 Share 12 Nisan 2011 Evet düşünüyorlar ve bu yüzden icraat olmayıp otakular Sagara Sousuke'yi o duruma sokan o kızlar zaten adamı biliyorsun daha ne alengirli şeyler söyleyip yoruyorsun Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 12 Nisan 2011 Share 12 Nisan 2011 Japonlar düşünmeyi seviyor öylesi daha iyi.Malum animelerde o sözlerden yanlış anlamlar çıkaracak çok fazla odun erkek var.Örneğin Sagara Sousuke kesin kıza bir ordu çadırı falan kurardı eve gitmek istemiyorum dese. İş Sagara gibi odunlardan dönüyorsa -ki harem türlerinde genelde öyle erkeklerle dolu ortalık- iş çadırı geç,çadır önü nöbete bile gider,kız mışıl mışıl uyusun diye çadır önünde, elinde de fener sabahı eder,öyle bir tavlama stilinden sonra Biz bayanlara da yaranılmıyor hiç değil mi? Bulmuşsun,düşünceli erkeği daha ne laf edersin :031-32: bu kız milletine yaranılmaz (Bu arada,keyif getiren bir başlık görmeyeli uzun zaman olmuştu CHOBİTS,yorgunluğum bile etkilemedi şu başlıktaki keyfi ) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
spartiate 12 Nisan 2011 Share 12 Nisan 2011 bu japonlar cidden normal değil, bir kez daha anlamış olduk... türk erkekleri olarak duymak istediklerimizi bir yazsak sanırım japonlar beyin dumuruna uğrarlar:ssok: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 12 Nisan 2011 Share 12 Nisan 2011 Mavi ekran verirler Sparti Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 12 Nisan 2011 Share 12 Nisan 2011 chobitse katılıyorum "Örneğin Sagara Sousuke kesin kıza bir ordu çadırı falan kurardı eve gitmek istemiyorum dese." ve "türk erkekleri olarak duymak istediklerimizi bir yazsak sanırım japonlar beyin dumuruna uğrarlar" heheh direk fatal eror verirler sanırsam Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 12 Nisan 2011 Share 12 Nisan 2011 Bunlar ciddi mi? Ne kadar basit düşünüyorlar. Ben şuna takıldım; Am I good enough for you? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 12 Nisan 2011 Share 12 Nisan 2011 ne diyem çavuş beni güldürdün allahda senide güldürsün ya bu japonlar ultra light çok sağlam salıyolar Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aequitas 12 Nisan 2011 Share 12 Nisan 2011 Tam Gintama'lık konu. Omae no kanojo xx da!! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
swordsman 12 Nisan 2011 Share 12 Nisan 2011 benim duymak istediklerim; Hayatım gel biraz oyun oynayalım, canım sıkıldı..() hayatım, one piece yeni bölümü düşmüş mü, neden hala çıkmadı yaaa...() arkadaşına telden, bu akşam maç izlicez gelemem kusura bakmayınn() Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 13 Nisan 2011 Yazar Share 13 Nisan 2011 Başlığımı değiştirsek acaba üyelerin duymak istediği 10 söz diye. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 13 Nisan 2011 Share 13 Nisan 2011 he he ilginç olur kim ne duymak istiyormuş? mesela benim şu aralar erkek arkadaşımdan duymak istediğim tek şey " hayatım istifa ettim bende" demesi:) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 13 Nisan 2011 Share 13 Nisan 2011 Duymak istemediklerimiz de olabilir mi? "Fark etmez" ya da "sen bilirsin" Fazla duymak biraz sinir bozucu oluyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 13 Nisan 2011 Share 13 Nisan 2011 evet ya aynen bende o özellikle "sen bilirsin" lafını duydum mu birden 180.000 w elektirik yüklenmiş gibi oluyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fishéyé 13 Nisan 2011 Share 13 Nisan 2011 Çok romantik bir başlık bunu duymak isterdim... I want to be with you forever! Otakular gerçekten romantikler... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 13 Nisan 2011 Yazar Share 13 Nisan 2011 Ben olsam ilk 3 bunlar olurdu. Çok mu romantiğim ne:gul gul: 1. I want to be with you forever! 2. I’m glad I met you 3. I’m most happy now Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap