bedifeci 10 Eylül 2009 10 Eylül 2009 Sevgili animemanga üyeleri ,sitemiz daha çok geliştirmek için ,anime seyretmeyi seven,seyretmekle de yetinmeyip ,bilgilerini bizlerle paylaşan, üyelere ihtiyacımız var. Bunun zamanla olacagı kesin , ama bunu biraz hızlandırmamız gerekiyor.Bu konuda sizlerin desteğiyle daha iyi bir noktaya gelecegimize eminim. Sizlerden istedigim ,sitemizin elçisi olarak ,uygun gördügünüz anime severleri sitemize davet etmenizdir.Bu sayede daha güçlü bir site olacagımıza inanıyorum. Şimdiden tüm üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim.
Seifukusha 12 Eylül 2009 12 Eylül 2009 Ben tanıdığım herkesi çağırıyorum zaten. Japonca sınıfındaki dostlarıma da söyleyeceğim üye olmalarını. Hele okul bir açılsın. Tabi girip anime indirip gitmek yok. Katkı yapmak lazım. Üyenin yazacağı anlamlı her mesaj katkıdır. Ben çağırdığım arkadaşlara bunu da söylüyorum. Sizler de öyle yapın arkadaşlar.
SteamHive 12 Eylül 2009 12 Eylül 2009 Evet sadece gelip kayıt olmasınlar.Öyle olmaları veya olmamaları aynı şey olur.Siteye katkısı katkı derken online olup sitede dolaşacak insanlar olsun.Mesela ben öyle 3-5 arkadaşımı çağırdım.Ama onlar okullar açıldığı için kayıt olmayalım sonra giremeyiz bir işe yaramaz dediler
Susano'o 12 Eylül 2009 12 Eylül 2009 Seifukusha'ya katılıyorum. Katkıda bulunmaları önemli. Tabii, katkı demek başka bir yerden aldığı şeyleri kopyalayıp buraya yapıştırmak demek değil.
Zaman Efendisi 12 Eylül 2009 12 Eylül 2009 Ben tüm imkanlarımı kullanıyorum. Bu forumu seviyorum ve katkıda bulunmaya çalışıyorum...
Seifukusha 12 Eylül 2009 12 Eylül 2009 Orasına şüphe yok abi Senin başını da az ağrıtmıyoruz. Kolay gelsin.
Zaman Efendisi 12 Eylül 2009 12 Eylül 2009 Orasına şüphe yok abi Senin başını da az ağrıtmıyoruz. Kolay gelsin. Benim için bir zevk. Bu arada diğer sitelere yeni sitenin adreside eklenmeli diye düşünüyorum. Halen diğer sitelerde yeni sitenin adresi yok...
Seifukusha 12 Eylül 2009 12 Eylül 2009 Benim başka siteler üyeliğim yok diyebilirim, ilgilenen arkadaşlar yapar inşallah.
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap