smygon 16 Nisan 2011 Share 16 Nisan 2011 işte filmden ilk görüntüler sabırsızlıkla bekliyorum ):parla: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 16 Nisan 2011 Share 16 Nisan 2011 Hemen kitabı alıp okumalıyım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fishéyé 16 Nisan 2011 Share 16 Nisan 2011 Başlık tanııtm değilde haberler bölümünde açılsaymış daha uygun olurmuş...Bunu gördüm yine Peter Jackson harika dönüyor...Sabırsızım sırf görsel efektler için:sinsin: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Sky_King_Goko 16 Nisan 2011 Share 16 Nisan 2011 filmi çıkacak çıkmayacak derken buradan haberini alınca çok sevindim.şimdi sırada arkadaşlara söylemek kaldı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 17 Nisan 2011 Share 17 Nisan 2011 Yüzüklerin Efendisi Filmi'nden sonra Hobit'leri ele alan her konuya aşırı sempatim var, filmini izlemek için de sabırsızlanıyorum açıkçası,şimdiki teknolojiyle yapılan bir film olsaydı nasıl bir keyif olurdu diye de düşünmeden edemiyorum... Başlığı taşıyan arkadaş ya da konuyu açan arkadaş,rica etsem başlıktaki ''the'' kelimesinin ''T'' harifini de büyük harfe dönüştürebilir mi acaba? Çok göze batıyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
smygon 17 Nisan 2011 Yazar Share 17 Nisan 2011 ben düzeltemiyorum ya da beceremdim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 17 Nisan 2011 Share 17 Nisan 2011 Olmuş olmuş,ben de görünüyor şu anda,büyük harfe dönmüş eline sağlık,teşekkür ettim ;) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
knighTeen87 17 Nisan 2011 Share 17 Nisan 2011 gene müthiş bir ticari hamle ile 2 parça halinde çekiceklermiş filmi. neyse bakalım en azından en sonunda izleyebileceğiz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap