Jump to content
  • Kayıt Ol

Winnie The Pooh (2011)


fishéyé

Önerilen İletiler

Filmin Konusu

Orjinal halinin sevimliliğini, esprilerini ve muzipliğini taşıyan bu yepyeni filmde de yine Filozof ama çok küçük beyinli Ayı Winnie ve arkadaşları Tigger, Tavşan, Piglet, Kanga, Roo ve tabii ki kuyruğunu kaybeden sevimli arkadaşları Eeyore da vardır.

Winnie, Eeyore’a ; “ Bir kuyruk ya yerindedir ya da değildir...Seninki de yerinde değil. “ der. Baykuş tüm ekibi, Christopher Robin’in hayali sorununu çözmek için bir maceraya gönderir. Tek derdi birazcık bal yiyebilmek olan bir ayı için bu, hayli hareketli bir gün olacaktır.

Filmin Fragmanı

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 12
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • fishéyé

    3

  • özz

    2

  • Luna

    2

  • multimate_pnd

    2

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Bayılıyorum bu tiplere yaa. Tiger' ın yalan uydurup sonra o yalana en çok inan olması, Winnie' nın tontonluğu, Piglet' in korkaklığı, tavşanın yakınmaları, Eeyore' un hüznü... (Eeyore' u ayrı severim qgüllqgüll)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

şimdiye kadar hiç sevemediğim bir çizgi film sevenlere lafım yok ama bana çok soğuk geliyor bu çizgi film

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Disney, iki boyutlu çizimlerden elini eteğini çekeceğini söylemişti zamanında. Ama Winnie The Pooh gibi bir yapım için 3D'nin cinayet olacağınında farkında olsa gerek, gene klasik tarzda bir animasyona imza atılmış.

@lantis: Ben de Pooh'ya karşı mesafeli duranlardanım. Yalnız değilsin. Ama şimdi hakkını yemeyim, bazı bölümleri de pek güzeldi. Mesela, suratsız Tavşan'ın, yumurtadan yeni çıkmış kuşu evlat edinip onun aliesi olması hikayesi; içten içe oldukça dokunaklıydı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sabah kalkar bunu izlerdim bir zamanlar...Güzeldi karekterler eğlenceli... Tavşanı sinir ettiklerinde bende sinir olurdum :uhh: Piglet karekterini de seviyodum...Pooh'a karşı mesafeli duranlar benim bilmediğim bir şey mi yaptı kendisi :gul gul:Nostalji için izlenebilir bir de sinema filmi daha iyidir kesin...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Küçükken izlerdim .....çok sıkıcı bir çizgi filmdi bana göre izlemeye bile değmez

Winnie sinir olurdum aptal 5g4 elime geçse öldürecektim bir tek sevdiğim karakter vardı oda eşek yani Eeyore :kanlp:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bense,yapılan tüm yorumların aksine Winni'yi severdim,nedense konuşma tarzı bana hep çekici gelmiştir,böyle sakin bir konuşma tarzı olan kişileri ve karakterleri fazlasıyla seviyorum,film de güzel olacaktır düşüncesindeyim ama önyargı beslememek lazım,sonra hayal kırıklığı yaşamayalım :)

Gerçi,Tiger olsun Piglet olsun,hepsi benim için sevimli karakterlerdi,ne de olsa nostalji yaşatıyorlar insana...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çizgifilm konusunda ne kadar maymun iştahlı olduğumun kanıtlarından biridir bu :D(inanır mısınız geçende trt çocukta gece bahçesi diye şizofren bir şeye denk geldim, sırf karakterin adı maka paka diye(bkz madafaka) oturup izledim :) ) sen kaç yaşına gelmişsin orta okul bitti bitecek winnie the pooh izliyorsun, ama izlemiştim işte :D yıllardır görmüyordum bu ayıyı :D dublajı çok iyiydi bunu ya, yada bana öyle geliyordu bilmiyorum :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Benim de aklımda pek bir şey kalmamış. Bir ara atv' nin Disney animasyonlarının açılışlarını Türkçe olarak verdiği bir dönem vardı. Oradan birkaç cümle; "hadi uyan katıl bizlere burda tüm dostların, o tüylü ve tombul, sever onu herkes..." diye devam ederdi. :D Bir de bir bölümde yaramazlık yaparlarken ağaçtan yumurta kabuğu düşer, Tiger hemen senaryoyu yazar, gözyüzünü çatlattık. Sonra hep beraber gökyüzünü onarmaya kalkışmışlardı. :gul gul:

Büyük keyif alırdım izlerken. Hepsini severim ama ben de en çok Eeyore' un o yavaş, hantal, masum hallerini ve konuşmasını severdim. qgüll

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bir ara atv' nin Disney animasyonlarının açılışlarını Türkçe olarak verdiği bir dönem vardı. Oradan birkaç cümle; "hadi uyan katıl bizlere burda tüm dostların, o tüylü ve tombul, sever onu herkes..." diye devam ederdi.

Evet hatırlıyorum hatta teneffüs zamanı diye bir çizgi dizi de vardı o zamanlar onu çok severdim...atv o zamanlar çizgi dizide coşmuştu ne günlerdi şimdi sadece dizide coşuyolar...Winnie The Pooh'u özel kılan biraz da seslendirmesi bazı arkadaşlarımız değinmiş çok başarılıydı...Bir ay savaşçısı bir bu aklımda kalan en iyi seslendirmelerden :006:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Son zamanlarda sık sık yakındığım konu, artık normal kanallarda çizgifilm yok. Çizgifil kanallarıyla rekabet edemediklerinden yayınlamıyorlar, ama çizgifilm kanalları da hep yabancı kanlların Türkiye şubesi olduğundan kendi yapımlarını yayınlıyorlar, eskisi gibi farklı ve çeşitli çizgifilm yok artık televizyonlarda, hele anime daha da azaldı, bakuganla fln olmaz bu işler.

Bu arada o tenefüs zamanının orjinal adı recess idi yanlış hatırlamıyorsam, onun yeri bende ayrıdır :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?