Jump to content
  • Kayıt Ol

Spartacus:Gods Of The Arena


knighTeen87

Önerilen İletiler

ilk sezonu izlediğim en diziydi, ikinci sezonu da CNBC-E'den haftalık oalrak takip ettim(Dizilerin bi oturuluşta sömürülürcesine izlenmesine karşıyım). ilk bölüm mütihşti, ama sonra 5. bölüme kadar baş aşağı düştü, özellikle 3 bölüm üst üste sadece cinsellikten ekmek yemeleri çok gereksizdi. yeni karakter Gannicus'u da oldukça sevdim doğrusu. ama tekrar söylüyorum cinselliğin bokunu çıkarmışlar, çok amaçsız kullanıldığı ve uzatıldığı sahneler var. finali internette çok övgüler alsa da bence sonuç hayalkırıklığı. İlk sezonun yanında çok sönüktü, izlerken gaza bile gelmedim ben. bence asıl sorun finalin geçen sezonun aksine oldukça anlamlı bir öykü barındırmaktan ziyade safi aksiyon içermesi. Umarım yeni sezon da bu kadar silik bi sezon olmaz. Notum 10 üzerinden 7. Ki ilk sezona 9 vermiştim

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 6
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • knighTeen87

    3

  • spartiate

    1

  • rçatalkaya

    1

  • multimate_pnd

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Güzel bir dizide cinsellik çok serpiştirilmiş. Tutulmasının nedenlerinden birinin bu oldunu düşünüyorum.Tabi akıcılıkta zirve noktada.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Gods of the Arena zaten sonradan ortaya çıkmış bir fikir. Andy Whitfield'ın rahatsızlığı nedeniyle çekimler ertelenince, 2. sezonda sadece bir bölüm olarak planlanan hikaye genişletilip 6 bölüm halinde çekilerek 2. sezon başlayana kadar dizinin yerini doldurması istenmiş.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

biliyorum da insan anlamlı bi öykü yazmaya kasar ya. artık fenalık getiriyodu izlerken

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

ben de ilginç adamım, normal spartacus'ü izlemeden bunu izledim... tabii arada dev spoilerlar yedim doğal olarak... fena bir dizi değil, ama cinsellik olayına bu kadar tavan yaptırmasalardı iyiymiş...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

:D Asıl hikayeye ait gerçekten dev spoiler yemişsin Sparti.

Geçen gün tv' de rastladım son bölümüne sanki dövüş sahnelerindeki efektler daha iyi olmuş. Ana seride sonlara doğru kan sahnelerinde gülme krizine girmiştim. Kan göstereceğiz diye suyunu çıkarmışlardı resmen.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

abi kan kan değil sanki itfaiye hortumundan fışkıran su. bokunu fazlasıyla çıkarmışlar :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?