ozman 18 Nisan 2011 18 Nisan 2011 http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-04-17/anime-director-osamu-dezaki-passes-away Golgo 13:professional,Rose of versailles,Space adventure cobra gibi pek çok yapımda yönetmen olan Osamu Dezaki sigara sebebiyle akciğer kanserinden vefat etmiştir.
özz 18 Nisan 2011 18 Nisan 2011 Baya da yaşı varmış ama kanserden ölmesi çok üzücü. Şu sigara illetinden dünya temizlenmeli. Allah rahmet eylesin.
Akuma_Blade 18 Nisan 2011 18 Nisan 2011 Takarajima ve Ace wo Nerae'yı izlediğimde ona ait olduğunu bilmesem de bende unutulmaz izler bırakan bu adamı sonraki dönemde izlediğim birçok yapıtı ile daha bir sevmiştim, özellikle Black Jack : The Movie ve Ashita no Joe ile. Sebebi her ne olursa olsun, zamansız bir kayıp. Sanırım bu talihsiz gün bizlere herşeyden ziyade, efsane bir çağın gerçekten kapanmaya başladığını gösteriyor.
cmlcn06 23 Nisan 2011 23 Nisan 2011 Topragı bol olsun umarım yerine gececek mangaka lar onun kadar basarı olabilir bazı animelerini gercekten sevmistim bu lanet kanser daha kac insanın canını almadan insanlar sıgarayı bırakacak acaba
bedifeci 23 Nisan 2011 23 Nisan 2011 Özellikle Gamba no Bouken çalışmasını iyi hatırlıyorum.Epik hoş bir seriydi.Geçmiş olsun.
Akuma_Blade 10 Temmuz 2012 10 Temmuz 2012 Ustanın eskiden yeniye tüm eserlerinden bir kolaj içeren güzel bir klip çalışması. İçlerinde tek kanallı dönemden hatırlayabileceğiniz acı tatlı bazı anıları yeniden yaşayacaksınız.
bedifeci 10 Temmuz 2012 10 Temmuz 2012 Baya izledigim çalışması varmış ne diyelim tekrardan anime dünyasının başı sağolsun.
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap