Jump to content
  • Kayıt Ol

Charlie and the Chocolate Factory


Shinkaron

Önerilen İletiler

charlieuw4.jpg

~Charlie'nin Çikolata Fabrikası~

Charlie ailesi ile zor bir şekilde geçinen fakir bir çocuktur. Tüm dünya ve Charlie, çikolata fabrikasıyla zengin olmuş Willy Wonka'nın esrarengiz ve yıllardır kapalı olan fabrikasını merak etmektedir. Ama bir gün Willy Wonka 5 çikolata ambalajının altına altın bilet saklamıştır. Altın biletleri bulan 5 çocuk fabrikaya girme hakkına sahip olacak ve içlerinden biri hayallerinin ötesinde bir dünyaya kavuşacaktır. Ve Charlie ise çikolata alamayacak kadar fakir olmalarına rağmen o fabrikaya girmek için elinden geleni yapacaktır.

*Muhteşem çikolatalar üreten bir fabrikanın için gezmek istemeyecek olan var mıdır? Cevabın "hayır" olduğunu varsayarak devam ediyorum. Çikolata kralı Willy Wonka ve esrarengiz fabrikasını gördükten sonra, çikolata sevmediğim halde birden şekerimin düştüğünü hissettim. Esrarengiz diyorum çünkü o çikolataları kimin yaptığı, çalışanların kim olduğu belli değil. Bu da Willy Wonka konusunda iyice kıllanmamıza neden oluyor tabii. Devasa büyüklükteki fabrikanın sahibi olan bu tuhaf görünüşlü adam -Michael Jackson'ı andırdığı söyleniyor- kimdir ve neden kendisine bir veliaht aramaktadır? Johhny Depp'in oynadığı en ilginç ve en bomba karakterlerden biri olan Wonka, sevimli mi yoksa ürkütücü mü bir türlü karar veremiyorsunuz. Film, Wonka'nın çocukları hedef alan bir katil olduğu şeklinde ilerleseydi çok şaşırmazdım açıkçası.

Her neyse, kısacası çikolata tadında 2 saat geçirmek isterseniz ve neşeli bir moddaysanız bu filmi mutlaka deneyin derim. Ama yanınızda birkaç parça çikolata stoğu bulunsun ki filmin yarısında almaya gitmeyesiniz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 19
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Shinkaron

    9

  • lantis

    6

  • Aurora Borealis

    4

  • lantis^^

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

:D cevabı "hayır" olacak var mı lafı itibari ile cümlemi yuttum!
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yutma ya geri tükür cümleni neymiş bakalım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

bende o soruya asla hayır diyemem fakat bu filmi izlemediğim için bir şey diyemeyeceğim film elimde var ama nedense izlemek içimden gelmiyor

tanıtım için teşekkürler shinkaron

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İzleyip de beğenmezsen gel bana söv lantis. :D Merak da mı etmedin çikolatayla ilgili bir film nasıl olur diye. :D Johhny Depp'in çikolatayla ilgili başka bir filmi daha vardı onu da tanıtırım bir gün. Hatta filmin ismi de Çikolata'ydı sanırım. Bana da sevilmeyecek bir şey değil gibi geliyor çikolata ama işte o kodla doğmamışım. Bir şeyin içinde azıcık şeker bile hissetsem ağzımdan çıkarmak gibi iğrençlikler yapabiliyorum. :D -Çikolata bahsinden nerelere- İlla şekerimin düşmesi lazım yani.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

ben çikolatayı hiç sevmem:shame: tatlı olan yiyecekleride pek sevdiğim söylenemez :S

bin bir surat deep ilginç bir karaketr olmuştu.. Bahsettiğin diğer filmide izledim tanıtıma koycam demişsin ismini es geçiyorum ama izlemediysen the libertine ilginçti filmin sonunda deepe görünce adama ne yapmışalr demiştim...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

yani sende shin konuyu nerelere getirdin bende çikolataya ve tatlıya bayılırım aslında çok merak ediyorum filmi fakat bir türlü izleyemedim

evet deep'in diğer filminin adı çikolata izledim onu o da çok güzel bir film

neyse bir ara izlerim beğenmezsem ki %98 beğenirim hemen sana söverim (asla böyle bir şey yapamam bir film için kimseye sövmem çok iğrenç filmler izledim arkadaşlarım yüzünden onlara bile sövmedim)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hahah, herhangi bir Depp filmini izlememişliğim yok merak etme. Elbette onu da izledim. Tanıtırız işte böyle arada. Çikolatayı sevmesen de çikolatanın nasıl yapıldığını izlemek eğlenceli olurdu bence. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

peki deep'in ilk filmini biliyormusun shin bütün filmlerini izledim demişsin de gıcıklık yapıp sorayım dedim:ne noldu:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

müfrezede mi oynamıştı ilk kez?

pardon elm sokağında da oynamıştı değilmi yaw sanırım o daha eski :S

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

aynen öyle laf olsun diye sordum ama tebrik ederim

@worless bildiğim kadarıyla müfrezede oynamadı

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Johnny Depp'in o filmde giydiği göbeği açık şeyi nasıl unutabilirim? ("Şey" diyorum çünkü o ne çözemedim.) Onu giydiği sahnede öldürülmüştü hatta. Heh, oradayken 17 yaşında falanmış sanırım, yanlış hatırlamıyorsam eğer. Googlelayıp bakmak öyle zor geliyor ki.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sağol. :D Yan taraftaki günümüz Depp'iyle karşılaştırınca insan hüzünleniyor. Tabii şimdi çok daha iyi ama aradaki değişikliği görmek yine de hey gidi dedirtiyor ya. Velet olduğu birkaç film daha vardı onları da beğenerek izledim gerçi. Bir de Arizona Dream vardı sahi. Müziklerini Emir Kusturica yaptığı için ayrı bir severim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

müfrezede mi oynamıştı ilk kez?

pardon elm sokağında da oynamıştı değilmi yaw sanırım o daha eski :S

ewt elm sokağı doğrudur.... ben de bu adamın her filmini izledim neredeyse ama çikolata sewgimi artıran bu filmi değil chocolat olmuştur, onu mutlaka izleyin derim....

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Depp'in oynadığı film romantizm bile olsa içinde mutlaka ilginç bir şeye rastlayabiliyoruz. O filmde de öyleydi. Romantizm var ama mesela kadının hayat hikayesi ve şehirden şehire ülkeden ülkeye gezme nedeni çok enteresan. Düz bir aşk hikayesinde oynamasını da istemezdim herhalde :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Oo, belgelerle falan gelmiş kız. Buna ne diyorsun artis? Pardon lantis.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?