Jump to content
  • Kayıt Ol

Nolan'dan Justice League mi geliyor?


knighTeen87

Önerilen İletiler

Nolan'ın Tim Burton ve Joel Schumaer'in ellerinde ölmüş olan Batman film serisini yeniden ayağa kaldırıp, Man Of Steel'la da Superman'e can vereceği belli olduktan sonra sıra Justice League'e gelmişe benziyor. Yönetmenin Batman ve Superman'e son derece aşina olması, kendi isteğiye yazıyor olması ve Green Lantern'in de bir sonraki filmde diğer kahramanlarla birleşeceğinin belirtilmesinin ardından 2013'e yetiştirlmeye çalışılan Justice League filminde yönetmen koltuğuna Nolan'ın oturacağı konuşuluyor.

O kadar çok süper karakteri yönetmek elbette ki çok zor olacaktır ama ben Nolan'ın bunun da altından kalkacağına inanıyorum. Ya siz?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 7
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • knighTeen87

    3

  • Kisiliksiz

    2

  • Unbreakable

    1

  • Yuki Judai

    1

ben bekliyordum böyle bir şey yakında The Avangers'ında çekimleri başlayacak çizgi roman dünyası'nın 2 büyük grubunu yakın tarihlerde sinemada göreceğiz anlaşılan:962129:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Açıkcası Lantern koca bir hayal kırıklığı olacak. Hal Jordan gibi bir adamı John Hamm ya da daha o kulvarda daha iyi bir oyuncu canlandırmalıydı. Trailer'ı her izleyişimde Martin Campbell ve Ryan Reynolds'a küfrediyorum. Reynolds Deadpool olabilir ama Lantern... Olabilecek en kötü cast. Sinema'da izleyeceğimi hiç sanmıyorum.

Superman için Nolan Man of Steel projesinden vazgeçti diye biliyorum. Kaldı ki JL için Flash, Wonder Woman, Manhunter, Green Arrow, Hawkman gibi daha önce hiç beyazperde de görülmeyen DC karakterleri var. Warner Bross'un Justice League kadrosunu toplaması çok kolay olmayabilir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

hayır man of steel'da nolan kardeşler kesin. ama nolan kardeşler, David goyer'le birlikte senaryoya destek vericek, yönetmen değil yani ama bu bile yeter bence :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Tim Burton ve ölmüş olan Batman demek? Batman'in yaşadığı Gotham City'i ve onun karanlık havasını göz önünde bulundurursak, Tim Burton'ın grotesk tarzını, yarattığı o karanlık ambiansı Nolan bile zar zor yakalayabilmiştir. Yakalayamamıştır diyene de bir şey demem. Nolan Batman ile bir süperkahraman filmi değil, adanmış bir hayatı anlatan bir film çekmiştir. Tim Burton ise gerçek Gotham'ı anlatmıştır, düşüncesi uğruna hayatlarını adayacak adamların cirit attığı Gothan'ı değil, her türlü pisliğin, ciddiyetsizliğin ve karanlığın yaşandığı Gotham'ı betimlemiştir.

Christopher Nolan harika bir film çekti, ama çektiği bence ne gerçek Batman'di, ne de gerçek Gotham. Gerçekten kastım tamamiyla çizgiromandır. Bir uyarlamadan ziyade bir esinlenmedir Nolan'ın Batman serisi, Burton'ım çektiğinin aksine. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Nolan'ın Batman'i için yapılan bazı yorumlardan çıkardığım sonuç; Kendi Batman efsanesini oluşturmaya çalıştığı için Tim Burton'ın ilk iki filmindeki atmosferin bilerek tam zıttı, yani daha gerçekçi bir havada ve bir başka yönetmeninde benzerini uygular ise Nolan'ın gölgesinde kalabileceği bir doku yaratmaya çalıştığı. Olabilir mi? Belki.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

sanmıyorum, çünkü zaten böyle birşeye ihtiyacı yok Nolan'ın, adamın kariyeri, filmlerinin dünya sıralamasındaki yeri ortada, tartışmasız biçimde son 10 yılın en büyük yönetmeni zaten. Nolan zaten çoğu filminde doğa üstü'yü ana değil besleyici olarak kullanır ya da hiç kullanmaz. o yüzden böyle bi yola ihtiyaç duyacağını sanmam, Tim Burton'da çok üstün bi yönetmen zaten

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Evet, Nolan gayet iyi işlere imza atan bir yönetmen. Ama Tim Burton'ın ilk iki Batman filmini unutturarak kendi tarzına uygun bir Batman çektiği için ister istemez akla bu gibi spekülasyonları getiriyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?