Jump to content
  • Kayıt Ol

Assassins Creed : Brotherhood


maddes

Önerilen İletiler

assassinscreedbrotherhox.jpgassassin-s-creed-brotherhood.jpg

Assassin's Creed: Brotherhood Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen aksiyon-macera oyunudur. Oyunun PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için Kuzey Amerika'da 16, Avusturalya'da 18, Avrupa'da 19 Kasım 2010'da satışına başlanmıştır. Microsoft Windows için 18 Mart 2011'de satışa sunulmuştur. Oyunda çoklu oyuncu özelliğinin bulunacağı duyurulmuştur.

Konu

Assasin's Creed Brotherhood tam Assasin's Creed 2'nin bittiği yerden başlıyor. Ezio ile Roma'dan Assasins Creed 2 Oyunundaki evimiz olan Montrigonni şehrine dönüyoruz. Herşey yolunda giderken aniden gelen bir işgal saldırısı ile aksiyonun içine balıklama dalıyoruz. Savaşta Mario Auditore'nin ölümü ve bizim ağır yaralanmamızdan sonra kendimizi tekrar Roma şehrinde buluyoruz. Ezio bu sefer hem intikam almak için, hem de tapınakçıların çok büyük bir gücü olan Apple Of Eden'ı (Cennetin Elması) kullanmalarını engellemek için savaşması gerekecektir.

Desmond Miles'ın senaryosu ise gittikçe ilginç hal almaya başlayacak. Desmond artık İnsanlardan Önce Gelenler (Those who came before) ırkının yaptığı tapınaklara gitmek ve Abstergo Industries'in yaptığı kanlı planı durdurabilmesi için Piece Of Eden'i edinmek ve onu Abstergo Endüstrilerine karşı nasıl kullanabileceğini öğrenmek zorunda.

Oynanış

Oyun Assasin's Creed 2 oynanış sistemi üzerine kurulmuş durumda. Roma şehrinde heryere tırmanıp şehir içinde hoplayıp zıplayabileceksiniz. Ayrıca yapımcılar Roma haritasının Floransa haritasının 3 Katı olduğunu görünce Roma'nın içinde at kullanmaya izin vermişler. Ayrıca suikastçi yardımcılar da edinebileceğiz. Yardımcı edinebilmek için ilk önce bölgedeki Borgia Tower'ı yok etmeniz gerek. Borgia Tower'ı yok ettiğinizde haritada Save Citizen (Sivili kurtar) görevi çıkacak. Görevi tamamlamak için sivile saldıran bütün askerleri öldürmeniz gerekecek. Eğer sivil suikastçi olmayı kabul ederse bir törenle onu suikastçi yapacaksınız. Assasin's Creed 1'de bulunan Bayrak toplama meselesi geri dönmüş. Ayrıca çeşitli yaptığınız Counter-Attack'larda silahlarınızı kombine kullanabileceksiniz. Ekstra silah olarak elinize Crossbow (Tatar Yayı) alabileceksiniz. Assasin's Creed 2'ye göre Counter-Attack sayısı çok artmış.

Kombine Kullanılabilen Silahlar

Sword-Crossbow sda Hidden Blade-Hidden Gun

Dagger-Throwing Knives

Bütün silahlar yumruk Counter-Attackları ile kombine.

Düşmanlar

Agile: Sizin kadar hızlı koşup duvarlara tırmanabilen savaşçı tipi. Dagger kullanıyor.

Gunmen: Ellerinde sabre tüfekle size uzak mesafeden ateş ederler.

Brute: Elinde balta veya ağır kılıç bulunan bu sınıf en ağır yakın savaş hasarını veriyor.

Papal Guard: Oyundaki en iyi savaşçı. Elinde mızrak ve sabre tüfek bulunan Papal Guardların Zırhı çok iyi.

Çok oyunculu

Assassin's Creed serisi ilk kez multiplayer modu ile tanışacak. E3 fuarında "En iyi Multiplayer modu" ödülüne layık görülen Brotherhood bu konuda bizleri oldukça tatmin edecek gibi gözüküyor.

Çoklu oyuncu modunda, değişik haritalar mevcut. Seçilen haritalarda her kullanıcı bir karakter seçecek. Karakterini seçen oyuncuya öldürmesi gereken diğer oyuncu hedef gösterilecek. Oyuncunun amacı belirlenen hedefi belirli bir süre zarfında öldürebilmek. Ancak bu oyuncu bir hedefi öldürmek için hareket ederken bir başka oyuncunun hedefi olacak. Oyundaki her oyuncu birbirinin hedefi olacak ve hayatta kalmayı başaran oyunu kazanacak.

+Açıklanan Multiplayer karakterleri :

Courtesan (Fahişe)

Hunter (Avcı)

Barber (Berber)

Priest (Rahip)

Banker (Muhasebeci)

Executioner (Cellat)

Doctor (Doktor)

Harlequin (Soytarı)

Hellequin (Bayan Soytarı)

Officer (Subay)

Merchant (Tüccar)

Soldier (Asker)

Blacksmith (Demirci)

Ben oynadım bitirdim ^^ Baya beğendiğimi söyleyebilirim ,Prince Of Persia 4 teki hayal kırıklığından sonra çok iyi geldi.İlk iki oyununu oynamadım bu serinin ama baya geliştirmişler okuduklarıma göre.Denemek isteyip de kararsız kalanlar varsa ,beklemesinler bence :okq:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • ademania

    1

  • maddes

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

İlk iki oyundan sonra yine harika bir oyunu daha bitirdim, bu oyun 2. oyundaki tüm harika özelliklerin üstüne bir de assassin lonca'sı olayını eklemiş ki şahane, oyunlara uzun süre harcamayı pek sevmem ama bu oyuna harcadığım zaman için en ufak bir pişmanlığım olmadı, herkese tavsiyemdir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?