CHOBiTS 24 Nisan 2011 Share 24 Nisan 2011 [bimgx=600]http://img4.sankakustatic.com/wp-content/gallery/safe-ix/manyuuhikenchou-trailer-samurai-girls-oppai-002.jpg[/bimgx] Tesadüf eseri bulduğum bir haberi paylaşayım dedim.Konusu baya garip açıklayıp yorulduguma değecek gibi durmuyor daha çok seikon no qwaser tarzı gibi duruyor.[Meiji Fansub size iş çıktı anlaşılan]Türü action ve ecchi oldugu yazıyor MAL'da. Kesin bir tarih verilmemiş ama 2011 de gelecekler arasında. Sadece şunu söyliyebilirim ecchi severlerin izleyeceğini sanıyorum çogu kişi ilk bölümden sonra bırakabilir gibi geliyor bana. Tanıtım bilgilere burdan ulaşın http://myanimelist.net/anime/10465/Manyuu_Hikenchou Trailerı aşağıdan ulaşabilirsiniz YouTube - Manyuu Hikenchou anime trailer Ecchi severler alttaki resme bakabilirler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
VarOlanBiri 24 Nisan 2011 Share 24 Nisan 2011 Kesin izlerim, zuhahahaha:D Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SPAWN-TheUndead 24 Nisan 2011 Share 24 Nisan 2011 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DrCrow 24 Nisan 2011 Share 24 Nisan 2011 Çeviren olursa izlerim . Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aequitas 24 Nisan 2011 Share 24 Nisan 2011 Bluraylerini merakla, şevkle, ilgiyle bekliyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SPAWN-TheUndead 24 Nisan 2011 Share 24 Nisan 2011 Garip bir şey gibi duruyor ama. Pek zevkime uybayabilir gibi geliyor. Artık çıkınca detaylıca bakarız. ^^ Seikon no Qwaser ile Queen's Blade serilerini yapan kişiler yapıyormuş bunu da. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 24 Nisan 2011 Yazar Share 24 Nisan 2011 İçinde erkek karkater ve romantizm olması halinde izlerim sadece yoksa Queen's Blade, Koihime Musou yada Sengoku Otome gibi full kız izlemem asla. Çıkınca görecez bakalım ilk bölümde bırakacakmıyım acaba. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
dissendium 25 Nisan 2011 Share 25 Nisan 2011 ne biçim göğüs onlar animeden tiskindim:aglama3: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
JNXL 25 Nisan 2011 Share 25 Nisan 2011 Seikon, Queen Blade... Neden bilmiyorum ama echi- sever olarak bu animelerden tat alamadım. Yine de trailer nedense Seikon'a göre biraz daha iyi geldi. Sanırsam bir şans vereceğim (Not: büyük bir echi yalanı mı oldu nedir ) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 25 Nisan 2011 Share 25 Nisan 2011 izlemeyeceğim animeler listesine bir isim daha eklendi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 25 Nisan 2011 Share 25 Nisan 2011 Şimdiden BD Sansürsüzünü bekliyorum vallaha :birsey gelmez: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Sky_King_Goko 25 Nisan 2011 Share 25 Nisan 2011 beni de izleyecekler listesine ekleyin.çıkınca bir de türkçeye çevrilirse çok daha iyi olur:parla: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
multimate_pnd 25 Nisan 2011 Share 25 Nisan 2011 Bu ecchilerde göğüs büyüklüğü neden bu kadar abartılı olmak zorunda, ecchi büyük göğüs anlamına mı geliyor sanki yani istediğiniz kadar açık sahne yapın -hatta hentai yapın isterseniz- ama daha normal göğüslü olsun karakterler Tabi bundan ecchi sevmediğim izlenimi oluşmasın, yeri geldi yazıverdim Sadece ecchiden ibaret değilse ve düzgün bir hikayesi de varsa izlerim yani Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
crows005 25 Nisan 2011 Share 25 Nisan 2011 ikkitosen vari birşey sanırım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Saber 25 Nisan 2011 Share 25 Nisan 2011 multimate_pnd aynen baya bi abartiyorlar ama büyük seviyor Lanet japonLar : P yapacak birşey yok birde video'da 35-36 saniyelerde bişeyler oLuyor ama anLamadim : d : d : d Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 26 Nisan 2011 Share 26 Nisan 2011 kendilerinde olmayan şeyleri kullanıyorlar.. bakınız iri göz, sarı saç.. sanırım bu dumuda açıklıyor ama bence çok itici vede gereksiz.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shinkaron 26 Nisan 2011 Share 26 Nisan 2011 Ecchi sever olmanın da bir sınır var ama. Göğüsleri biraz daha insani ölçülerde çizseler olmuyor muydu yahu, resmen futbol topu gibi. Böyle olunca bunların hayal ürünü olduğu gerçeği her saniye çarpıyor insanın yüzüne. Kızlar güzelmiş ama özellikle at kuyruklu esmeri beğendim. Tamam, izleyeceğim sanırım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 26 Nisan 2011 Share 26 Nisan 2011 Echi izlmek=shin? bir yaşıma daha girdim:P Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shinkaron 26 Nisan 2011 Share 26 Nisan 2011 Ben her şeyi izlemiyor muyum worless? Hem sevdiğim ecchiler de var. (konululardan) hahah Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 26 Nisan 2011 Share 26 Nisan 2011 gerçi doğru MAL listeni gördükten sonra sadece saygıyla eğiliyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shinkaron 26 Nisan 2011 Share 26 Nisan 2011 Saygıyla mı eğiliyorsun? Ben öyle bir liste görsem eziğe bak işi gücü yok anime izlemiş, kesin ucubenin tekidir bu derim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 26 Nisan 2011 Share 26 Nisan 2011 yok artık daha neler sosyal biri olduğunu ben biliyorum sonuçta tanımayan derde kim takar orası ayrı neyse konuyu baltalamayayım kaçarım bu başlıktan keza benim ilgi alanımda çok ama çok uzak bu anime Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shinkaron 26 Nisan 2011 Share 26 Nisan 2011 Bence de konuyu daha fazla sabote etmeden gidelim ama sosyallik kim ben kim yahu. Niye öyle diyorsun worless, ecchi kafa dinlendirmek için birebirdir aslında. İnsanı düşünmeye zorlamıyor, zihnini yormuyor. Tek yapman gereken oturup izlemek yani. Vize öncesi ve sonrası bir seriye takılıp kalmaktansa ecchi ile beyni bir nötrlemek daha iyi bence. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SPAWN-TheUndead 26 Nisan 2011 Share 26 Nisan 2011 Her şeyin büyüğü iyidir arkadaşlar ^_^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shinkaron 26 Nisan 2011 Share 26 Nisan 2011 Her şeyin normali iyidir diye biliyordum ben o lafı ama tercih meselesi tabii. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap