SPAWN-TheUndead 26 Nisan 2011 Share 26 Nisan 2011 Yani zevkler ve renkler tartışılır ama dayıtılmaz. (Ben böyle her deyişi kendime uyarlıyorum Shinkaron ^^) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 26 Nisan 2011 Share 26 Nisan 2011 Her şeyin büyüğü iyidir arkadaşlar ^_^ Ahah xD asdfgasdas Yürü beeee Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
GeNeRaL52 26 Nisan 2011 Share 26 Nisan 2011 ecchi sever biri olsam da "koca memeli" veya iyice ekrana sokulup abartılan türden şeyleri sevmem. izler miyim izlemez miyim bilmiyorum ama göz atarım, bu anime de sekirei gibi bişey olacak sanırım, sekirei gibi olursa ve sıkmazsa izlerim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shinkaron 26 Nisan 2011 Share 26 Nisan 2011 Yani zevkler ve renkler tartışılır ama dayatılmaz. (Ben böyle her deyişi kendime uyarlıyorum Shinkaron ^^) Sende bir sorun yok zaten. Erkek olmadığım halde ecchiyle ilgili bir başlığa yazdığım için peşinen kabul etmiş sayılırım böyle yorumlar görmeyi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 26 Nisan 2011 Share 26 Nisan 2011 Büyük göğüs iyidir yeri gelir yastık olarak bile kullanılır Konu saçma olmadığı sürece izlenilebilir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 26 Nisan 2011 Yazar Share 26 Nisan 2011 Konu saçma olmadığı sürece izlenilebilir.Özellikle bu kısmına katılıyorum.Ama Queen's Blade ve Seikon no Qwaser yapımlarıda aynı yerden çıkma ve konu olarak vasattı.Karakterlerin orantılı dağıtılması lazım bence cinsiyet olarak.Full kız olacağa benziyorki kesinlikle beni sarmaz.Muhtemelen ilk bölümde bırakırım şayet bitiren çıkarsa ona bi sorarım sonuç olarak diye devam edilemir mi acaba şeklinde. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
VarOlanBiri 26 Nisan 2011 Share 26 Nisan 2011 Ecchiye kalsa sonuna kadar izlenir, büyük ihtimal sonuna kadar izlerim:P Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkeros 27 Nisan 2011 Share 27 Nisan 2011 bu bayanların neden 3 er tane kafası var genelde felsefik animelerde karakterlerin kendi içsel yolculukları üstüne kendi benliklerini keşfetmeleri...diye başlayan yorumlar işitiriz. Bu animeden gördüğüm kadarıyla yorumlar daha çok, karakterlerin kendi göğüssel yolculukları üstüne olacak. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 27 Nisan 2011 Share 27 Nisan 2011 yeni seri balı gibi:ssok: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gokay83 28 Nisan 2011 Share 28 Nisan 2011 Bu ecchi Moda oLmus animeLer de :s Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tefeci 6 Mayıs 2011 Share 6 Mayıs 2011 videoda kucuk kiz yastiklarin arasinda kayboluyor kopardı beni hahaha Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap