Jump to content
  • Kayıt Ol

Olasılıksız - Adam Fawer


Vermillion

Önerilen İletiler

adam-fawer.jpg

Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız. Bir saat sonra, onunla sokakta karşılaştınız. Sizce bu sadece bir tesadüf mü, yoksa çok daha farklı bir anlamı olabilir mi? Siz hiç Loto’da büyük ikramiyeyi kazanmadınız. Ama birileri kazanıyor. Hem de sürekli! Onlar sizden daha mı şanslılar? Şans nedir gerçekten? İçinizde bütün parayı kırmızıya yatırmanız gerektiğini söyleyen bir his var. Bu his bir öngörü müdür? Yoksa daha fazlası mı? Yolda gidiyorsunuz. Kafanızı çevirip yandaki küçük parkta baktınız ve bir anda bu anı daha önce de yaşamış olduğunuzu hissettiniz. Evet, Deja Vu. Sizce nedir Deja Vu; Geçmiş mi, rüya mi yoksa geleceği mi görüyorsunuz? Eğer siz de kontrolün kimde olduğunu merak ediyorsanız, ‘OlasılıkSız’ tam size göre bir roman..

OLASILIKSIZ-ADAM-FAWER__29519316_0.jpg

-----

Matematik ve olasılığı sevenler için bulunmaz hazine,okumayanlar mutlaka bir yerden bulup okusunlar zaten bi kaptırınca kendinizi bir daha bırakamıyorsunuz elinizden.Spoiler'da vermek istemiyorum , okuyun işte sdf.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 6
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Borastus

    1

  • painscream

    1

  • maddes

    1

  • Vermillion

    1

En Çok Yazanlar

Okudum ve gerçekten beğendiğim bir kitap. Yarısına kadar pek birşey anlamamıştım ama yarısından sonra kitap adeta bir evrim geçiriyor ve macera kitabı oluyor bir anda. Okumayanlara tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

güzel kitap ama bilim kurgu açısından empati kitabını tercih ederim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Olasılıksız da Empati de çok iyi kitaplardı bence. Okuyun işte :gul gul:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 hafta sonra...
Guest fairy

okudum gayet güzel bi kitaptı ama ben adam fawer'in empati kitabını daha çok begendim ama bu kitaptaki olasılıkları hesaplamaları çok etkileyici =)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yaşın 20 nin üzerindeyse ve sinema-kitapla haşır neşirseniz bu kitabın sonucu daha hemen başlarda net bir şekilde tahmin ediyorsunuz.

Özet:Güzel ama 10-20 yıl önceki zamana göre...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu gibi çok satan kitapların çoğunlukla edebiyat açısından zayıf olduğuna inanıyorum. biraz da bu yüzden çok satıyorlar zaten, sindirimleri kolay olduğu için. kendi adıma da kitabı pek beğenmeyip yarıda da bıraktım zaten

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?