Jump to content
  • Kayıt Ol

manga veya manhwa arıyorum


lantis

Önerilen İletiler

http://www.cococomic.com/Comic/5893/

bu sayfadaki manga veya manhwa tam olarak hangisi olduğunu anlayamadım google translate kullanarak çince olan siteyi ingilizceye çevirdim ve adının Spring and Autumn War olduğunu buldum. fakat ne kadar aradıysam ingilizce çevirisini bir türlü bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 5
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • lantis

    2

  • Aurora Borealis

    2

  • yuuki_cross

    1

  • multimate_pnd

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

manga değil manhwa aradığında onun çevirisini bulabileceğini hiç sanmıyorum bende araştırdım ancak tarzının en yakın olduğu http://www.mangaupdates.com/authors.html?id=9281 mangaka bu senin sorduğunun çizeri Qiu Fullong muş? kim hiçbir fikrim yok ama kötü haber benim tarzı benziyor dediğim manga kanında tek The Legend of Twin Dragons' u çevrisine bir ara başlanışmıştı fii tarihte ;(konrol etmedim yalnız) sonrada bırakılmıştı akibetini bilmiyorum.. bende Bian Huang Chuan Shuo yu merakla bekliyorum ancak hiç ümidim yok japoncamı öğrensem ne yapsam :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Spring and Autumn Period denen bir dönem varmış Çin tarihinde, eğer onunla alakalıysa manhua olma ihtimali de var, ama yararlı birşey bulamadım :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

ilgilendiğiniz için teşekkürler bulabileceğimi bende pek düşünmüyorum worless senin dediğin gibi böyle giderse japonca kursuna yazılacam

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Aradığın şey manhwa da değil. Çünkü kore mangası değil. Yazarı Çinli/ Taiwanlı sanırım. Aradığın Manhuanın ingilizcesine ben de rastlıyamadım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

yok yuki manhwa baya bir araştırdım:031-32: kore menşei ile yayınlanıyor çizerini özellikle baya baya araştırdım ilginç vede başka kaliteli yapımlarıda var gerçi çincem ve japoncam olmadığı için resimlerle ve traslate ile ne kadar anlayabilirsem o kadar anladım ama aynı amerikan çizgi romanları gibi yayınlanan bir yapım tam olarak manga gibi volumleri yok daha çok thors, zagor vari yani..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?