CHOBiTS 9 Mayıs 2011 Share 9 Mayıs 2011 Güz dönemi serileri içinde yer alan bu yapımın konusu hakkında henüz bir tanıtım okumadım ama güzele benziyor.Diğer Type-moon yapımlarına nazaran değişik birşey olacak gibi. http://myanimelist.net/anime/10089/Girls_Work http://www.girlswork-animation.com/ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 9 Mayıs 2011 Share 9 Mayıs 2011 çizimlere bakarak type-moon biraz çizgi dışında gibi ama mazeme güzel iş çikar bundan:tbayrak: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 9 Mayıs 2011 Share 9 Mayıs 2011 Çizim olarak aslında Type Moon oyunlarına ait yapımlara çok yakın,biraz Melty Blood biraz Tsukihime havasında bir çizimi var sanki,konusuna gelirsek ne resimden ne de isimden bir tahmin yürütülebiliyor,umarım Canaan'ı aşan bir yapım olur.Açıkçası Canaan serisini, karakterleri açısından başarılı bulsam da konunun işlenişi açısından biraz hayal kırıklığına uğramıştım O değil de bu Type Moon neden hep erkek izleyicilere çalışıyor yapımın adı bile erkek izleyicileri hedef almış sanki (bu demek değil tabii izlemeyeceğiz,adının içinde Type Moon geçiyor ne de olsa,bu bile çekmesi için yeterli aslında ).... Biraz da biz bayan izleyicileri düşünse çok iyi olacak,Gilgamesh dışında bir karakteri daha çıkmadı karşıma şöyle astığım astık kestiğim kestik Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki cross 9 Mayıs 2011 Share 9 Mayıs 2011 Bu anime Type-moon evreninde geçmiyor yazarda Kinako Nasu değil Meteor(Hoshizora Meteor) yapımcı Ufotable:DTakanashi Eri(Kannagi) tasarımları yapıyor.Hikaye Tokyo da geçiyor isminde belli olduğu gibi silence of silence olacak gibime geliyor. Konu At a big city called ‘Shinjuku’, everyone was living their life through a filter of day dreaming, and they wandered between reality and miracles without noticing. A story of what was called forth from the ‘heart’ of such a ‘city’ and the ‘city’ itself that dreamed of the city of flowers, Paris. 3 ana karakterimiz var Asube Shirube ''Dedikleri gibi saçları spagettiye benziyor Miyamoto Ariso Kurayamizaka Jizeru Karakter tasarımlarını çok sevdim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 9 Mayıs 2011 Yazar Share 9 Mayıs 2011 Ana full kız var romantizm beklemekten vaz geçeyim anlaşılan. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap