baki 29 Mayıs 2011 Share 29 Mayıs 2011 Code Geass fansub linkleri arıyorum. Ama bi türlü bulamıyorum.Lütfen yardım edin. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bedifeci 29 Mayıs 2011 Share 29 Mayıs 2011 İlla fansub mu olmalı ? 2.sezonu bir fansub grubu fansubluyordu.Birinci sezonda yapılmıştı zannedersem.Ama kanımca torrenten hızlıca indiri altyazıyı da ekle rahatça izle. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
baki 29 Mayıs 2011 Yazar Share 29 Mayıs 2011 İlla fansub olmak zorunda maalesef. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bedifeci 29 Mayıs 2011 Share 29 Mayıs 2011 http://www.animebase.net/ 2.sezon var. Bir ara yanılmıyorsam anidll denen bir site vardı onlar ilk sezonu fansublamışlardı.Bizde o ara ilk sezonu çeviriyorduk şimdi linkleri bulabilirmisin bilmiyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
baki 29 Mayıs 2011 Yazar Share 29 Mayıs 2011 Orada sadece 2. sezon var.Uğraştığın içi sağol. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bedifeci 29 Mayıs 2011 Share 29 Mayıs 2011 İlk sezonu softsub şeklinde fansub hazırlamışlar,video boyutu önemli değgil diyorsan ilk sezonu indirebilirsin.Tıkla Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
baki 29 Mayıs 2011 Yazar Share 29 Mayıs 2011 Teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap