mertak 4 Haziran 2011 Share 4 Haziran 2011 C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyasında hiçbir sorunum yok. DNS 8888 - 8844 olarak ayarlı. Her zaman girebildiğim megaupload'a haziran ayına girdiğim günden beri giremiyorum. Her zaman http://212.156.4.8/ diye bir adres veriyor ve "Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir." diyor. Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar ve çözümü bulan arkadaşlar, bir el atsanızda bende girebilsem. Yeni bir sorun daha off offf. Şöyle bir görüntü. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 4 Haziran 2011 Share 4 Haziran 2011 Ben rahatça girebiliyorum. Sadece DNS ayarları ile giriyorum. Neden böyle bir şey olabileceğine dair fikir üretmeye çalışıyorum. Şu malum internet kısıtlaması olayı ile ilgili pilot bir uygulama olabilir mi diye bir şey geldi aklıma. Bulunduğun bölgeye ait bir şey olabilir mi? Başka nasıl olabilir bilmiyorum maalesef. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lantis 4 Haziran 2011 Share 4 Haziran 2011 bende sadece dns ayarları değişik 8.8.8.8 8.8.4.4 ve rahatça girebiliyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Sky_King_Goko 4 Haziran 2011 Share 4 Haziran 2011 arkadaşlar bende megauploadda upload etmede sıkıntı yaşadım.kaç kere denediysem upload etme bittikten sonra link çıkmıyordu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 4 Haziran 2011 Share 4 Haziran 2011 Linklerin gelmesi bazen zaman alabiliyor dostum. Sunucularla ilgili bir sorun olabilir. Bir süre sonra açılıyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
mertak 5 Haziran 2011 Yazar Share 5 Haziran 2011 Teknolojide çare tükenmez. Benimle aynı soruna sahip daha bilgili birileri bununda bir çaresine bakarlar belki. (İnş) Edit: Birden bire sorun çözüldü nedense. İlgilenenlere teşekkürler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap