necromancer 13 Haziran 2011 Share 13 Haziran 2011 Bugün bir solo çalışması yaptım ve siz sevgili arkadaşlarımın (nekadar politik oldu ) fikirlerini almak istiyorum umarım beyenirsiniz Sıradan bir kulaklık mikrofonu ile kaydettiğim için kayıt biraz kötü ama idare edersiniz https://rapidshare.com/files/2318085479/solo2clean.mp3 yada http://www.mediafire.com/?2otum5gf9q35dx6 ile indirebilirsiniz not: dosya paylaşımı ile ilgili kuralları tam olarak hatırlamıyorum ancak dosya şahsıma ait olduğu için bir problem çıkacağını sanmıyorum :040-32: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 13 Haziran 2011 Share 13 Haziran 2011 Bu rapid ne kadar uyuzlaşmış indiremedim.Politik demişsin acaba içeriği tam olarak ne.Dinlemedim ama eğer anime yada manga ile ilgili bir paylaşım değilse kaldırmanı öneririm.Dinleyen biri varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shinkaron 13 Haziran 2011 Share 13 Haziran 2011 Politik derken "siz sevgili arkadaşlarım" cümlesinin politikliğinden bahsediyordu sanırım necro. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
necromancer 13 Haziran 2011 Yazar Share 13 Haziran 2011 evet ''politik'' kelimesi cümlenin içeriği ile ilgili durumu belirtmek içindi paylaştığım şeyle alakası yok siyasi içerikli birşey değil yani bu arada rapid artık free download a tıkladıkdan sonra 5 dakika bekletiyor hemen hemen o yüzden indiremedin belki Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 13 Haziran 2011 Share 13 Haziran 2011 Bir zamanların en popüler paylaşım sitesiydi.Şayet durumu içler acısı şimdi.Eskidende sevmezdim ama artık hiç sevmiyorum. Madem öyle diyorsunuz sorun değil.Ama hala dinlemedim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
necromancer 13 Haziran 2011 Yazar Share 13 Haziran 2011 extra birşey yok aslında ya linke tıkladığında ekranın sol altında büyük bir free download butonu var gri renkli ona tıklıyorsun süre çıkıyor (genelde 5 dakika) süre bittiğinde o buton yeşil oluyor tıklayıp indiriyorsun biraz uyuz oldu evet nerde 20 saniye beklediğimiz güzel günler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 13 Haziran 2011 Share 13 Haziran 2011 öbürünüde düzltip paylaşsana buda çok güzel olmuş canım ama öbürüde enfesti:) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap