CHOBiTS 14 Haziran 2011 Share 14 Haziran 2011 [bimgx=600]http://2.bp.blogspot.com/-5RWo9bAu2LM/TZzQ5yWyn0I/AAAAAAAABTk/jB9spTu-3vU/s1600/phibrain01.jpg[/bimgx] Konu: Daimon Kaito lise öğrencisidr ve bulmaca çözmeyi çok sevmektedir.Birgün okul konsey başkanı ona mobil bir oyun verir ve onu okulun altında bulunan yeraltı harebelerine yönlendirir. Orda gizlice kız arkadaşı Nonoha ile " insolvable puzzle" oynarlar.Ama bu bulmaca gittikçe tehlikeli olmaya başlamıştır.Bulmaca "The Puzzle of Sage" kara toplum(POG) tarafından yapılmıştır.O bulmacayı çözmek için uğraşırken, kara toplumun bulmaca savaşı tekrardan başlamıştır. Seri güz döneminde yayına girecektir ve 25 bölüm olması planlanmaktadır. İçerdiği türler aksiyon ve oyun şimdilik, izleyince artabilir tabi. Kız arkadaş dediğine göre romantizm olma olasılığı bile var ama ana temayı etkileyecek düzeyde olacağını sanmam. Resmi Sitesi http://www9.nhk.or.jp/anime/phibrain/ [/url]De Phi Brain Kami no Puzzle Trailer - YouTube Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bedifeci 14 Haziran 2011 Share 14 Haziran 2011 Ümitli olduğum bir seri.Dün anidb'de yeni sezon ve ileri ki sezonun animelerini incelerken gözüme çarpmıştı.Tanıtım için teşekkürler :s34: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 14 Haziran 2011 Share 14 Haziran 2011 Çizimleride konusuda oldukça ilgi çekici ( Bu tarz animelere hastayımdırda ^^ ) yayınlanmasını sabırsızlıkla beklemekteyim . . . Paylaşım için çok teşekkürler CHOBiTS Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 14 Haziran 2011 Share 14 Haziran 2011 İzlenecekler listeme ekledim. Çizimler güzel. Bakalım nasıl olacak Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 14 Haziran 2011 Share 14 Haziran 2011 boş gecen yaz döneminden sonra sonbaharda güzel içimli seriler gelmeye başladı bilgi için saol çvş seini birden fazla konulu olmasıda 1 artı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 14 Haziran 2011 Share 14 Haziran 2011 Konusu bayağı ilgi çekici. Hemen izleme listeme alıyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 7 Eylül 2011 Yazar Share 7 Eylül 2011 Pv eklenmiştir.İzledikten sonra bana pek hitap edecek gibi durmadı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
root426 21 Eylül 2011 Share 21 Eylül 2011 yu-gi-oh a benzer. çizimleri hoşuma gitmedi... pek tutmaz bence Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ademania 21 Eylül 2011 Share 21 Eylül 2011 Sonbahar sezonundaki güzel seriler arasında oldukça sönük kalmış, izleyeceğimi de pek zannetmiyorum, konusunda ya da yayınlanan görüntülerde herhangi bir çekicilik yok. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap